fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

 • Spillverdenens to mest kjente univers samles nok en gang for å konkurrere i de olympiske leker.

  Mario, Sonic og andre fanfavoritter går for gull i dusinvis av spennende sportsbegivenheter i Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games. Handlingen er satt til Rio de Janeiro, verten for De Olympiske leker i 2016, og du kan konkurrere i 14 olympiske disipliner, så vel som 14 spesielle Plus Events!

  Det seneste tilskuddet i den populære spillserien byr på klassiske grener som bueskyting og svømming, men vil også gi deg muligheten til å konkurrere i Golf, som er med i OL for første gang på 112 år - sving pekepennen og ta seieren hjem! Om du er klar for nye utfordringer kan du se frem til 14 spesielle Plus Events. I et av disse eventene skal du komme deg igjennom bølger skapt av en Thwomp. Du kan også bruke "power-ups" for å nå mållinjen enda raskere i øvelser som 100 meter frisvømming.

  Uansett hvilken spillmodus du velger, så kommer du til å kjenne igjen alle deltagerne som består av Mario, Sonic og vennene deres. Favoritter som Yoshi og Amy Rose er selvsagt med. Dessuten kommer 20 nye karakterer til å være med denne gangen. Blant annet Rosalina og Rouge. Totalt kan du velge blant 40 ulike karakterer.

  Du kan også velge å spille som Mii-karakteren din i spilmodusen Road to Rio, hvor du kommer til å oppdage rivaliseringen mellom Marios og Sonics gjeng. Det er opp til deg å velge hvilken gjeng du vil være med i. Handlingen vil imidlertid være unik for de to ulike valgene, så test gjerne begge to.

  For å bli best må du trene, men det finnes også rikelig med utstyr som vil påvirke evnene dine. Om du kler Mii-karakteren din i en Mario-drakt og bruker en Mario amiibo kommer du til å få en effektiv, men kortvarig boost. Det samme gjelder om du kler Mii-karakteren din i en Sonic-drakt og bruker en Sonic amiibo. En slik boost kan være avgjørende i grener der marginalene er små.

  Konkurrer mot venner og familie i flerspillermodusen. Takket være Download Play-funksjonen kan fire spillere med hver sin Nintendo 3DS-konsoll utfordre hverandre med kun ett eksemplar av spillet. Det kommer dessuten til å finnes globale topplister, der du kan se hvordan du ligger an sammenlignet med andre spillere. En annen nyhet er Pocket Marathon, hvor skrittene du tar med Nintendo 3DS-konsollen regnes for å gi Mii-karakterene dine ulike belønninger. Perfekt om du liker å ha med deg Nintendo 3DS-konsollen din når du er på farten!

  ™ USOC 36USC220506. Copyright © 2016 International Olympic Committee ("IOC"). All rights reserved. SUPER MARIO characters © NINTENDO. Trademarks are property of their respective owners. Nintendo 3DS is a trademark of Nintendo. © 2016 Nintendo. SONIC THE HEDGEHOG characters © SEGA. SEGA, the SEGA logo and Sonic The Hedgehog are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates.

 • No. 1 Mario
  Mario er en av Nintendos mest kjente og elskede karakter, og du vil treffe ham i alt fra klassiske plattformspill til...
  No. 26 Sonic The Hedgehog
  Det lynkjappe piggsvinet Sonic er SEGAs blå maskot og hovedkarakteren i Sonic The Hedgehog-serien.
  No. 42 Dr. Mario
  Mario har prøvd seg i en rekke yrker, og legeyrket er et av dem. Dr. Marios jobb er å fylle et glass med fargede piller...
  Mario
  Mario er en av Nintendos mest kjente og elskede karakter, og du vil treffe ham i alt fra klassiske plattformspill til...
  Mario (Classic Colours)
  Mario i hele sin pikselerte heder fra Super Mario Bros., det aller første spillet i serien. Her i sine klassiske farger.
  Mario (Modern Colours)
  Mario i hele sin pikselerte heder fra Super Mario Bros., det aller første spillet i serien. Her i sine moderne farger.

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

Lanseringsdato: 08. april 2016
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Sport
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: SEGA
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: amiibo, Download Play

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.