fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Tennis Open

 • MARIO TENNIS OPEN følger i fotsporene til sine forgjengere med sin lettlærte kontroll, men bruk av gyrosensor og pekeskjermkontroll gir det å spille tennis en helt ny dimensjon av nytelse!

  Nye kontrollmetoder

  Nå gikk det kanskje et kaldt gys nedover nakken på hardbarkede veteraner som foretrekker å spille med knappene fremfor bevegelseskontrollen, men de kan ta det helt med ro! MARIO TENNIS™ OPEN kan også spilles kun med knappene.

  Nybegynnere kan derimot bruke ikonene på pekeskjermen som "hurtigkommandoer" for vanskelige knappekombinasjoner. Trykk eksempelvis på servikonet på pekeskjermen når du vil serve.

  Special Games

  Special Games-modusen i MARIO TENNIS™ OPEN lar deg finpusse tennisevnene dine mens du nyter tenniskamper med en Mario-tvist. Ta en titt på spill som Super Mario Tennis som gir tennis en klassisk Super Mario Bros.-tvist. Mens du spiller gjennom kjente spillnivåer kan du bruke tennisslagene dine til å slå Goombaer og Koopaer på veien.

  Ink Showdown

  I denne hektiske konkurransen spytter Piranha Plants blekklatter fra den ene siden av banen og det er din oppgave å ødelegge blekklattene før de sprekker samtidig som du må slå tennisballer vekk fra motstanderen.

  Lås opp gjenstander som påvirker karakteren din

  Spill som favorittkarakterene dine fra Mushroom Kingdom eller konkurrer med din egen Mii-karakter. Du kan også tilpasse Mii-karakterene dine med Mushroom Kingdom-tematisert tennisutstyr, som ikke bare endrer utseendet, men forbedrer også egenskapene dine. Det store utvalget av tilgjengelig utstyr inkluderer Bowsers favorittracket, et Bullet Bill-kostyme og tennisskoene til Peach. Flere nye saker til Mii-karakteren din låses opp i Item Shop jo mer du spiller.

  Opplåsbare karakterer

  Nye og velkjente Nintendo-karakterer kan låses opp på forskjellige måter - noen mens du spiller, andre via spesielle QR Code-bilder. Blant de opplåsbare karakterene finner vi blant andre Luma, Baby Mario og Dry Bowser.

  Onlinespill med internasjonal rankingliste

  I tillegg til en spillmodus med single-kamper, så lar en annet modus i spillet opp til fire spillere konkurrere online i flerspiller double-kamper. Du kan også konkurrere online for en bedre plass på lederoversikten i Open Match-modusen.

  Du kan samarbeide med venner for å utfordre en felles motstander eller konkurrere og prøve å grafse til deg all æren selv, uansett om du spiller med andre Nintendo 3DS-eiere i samme rom eller mot fjerne utfordrere via trådløs bredbåndsoppkobling til Internett. Velg mellom å bruke intuitiv pekeskjermkontroll eller å øke dine strategiske muligheter med tradisjonell knappkontroll. Du kan også bytte sømløst til bevegelseskontrollen som er innebygget i Nintendo 3DS-konsollen. Det er til og med mulig å spille lokal flerspiller med bare ett eksemplar av spillet.

  StreetPass

  Inspirer vennlig konkurranse gjennom StreetPass-funksjonen til Nintendo 3DS. Du kan enten starte konkurrerende StreetPass-kamper eller samarbeidende Ring Shot-utfordringer med datastyrte versjoner av folk du møter. StreetPass kan også brukes til å vise fram Mii-karakteren din som kan tilpasses med nye drakter og tilbehør som forbedrer ytelsen din ute på banen. Flere nye saker til Mii-karakteren din låses opp i Item Shop jo mer du spiller.

  I dette spillet kan du bruke Mii-karakterer.

  Spillet benytter seg av QR Code-bilder.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Spillet støtter flerspiller med kun ett eksemplar av spillet (Download Play).

  Det finnes en online rankingliste hvor du kan sammenligne resultatene dine med andre spillere. (OBS! Krever at konsollen er tilkoblet Internett!)


Mario Tennis Open

Lanseringsdato: 25. mai 2012
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Sport
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Camelot
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, Download Play, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.