fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo presents: New Style Boutique

 • Har du peiling på mote? I Nintendo presents: New Style Boutique™ driver du en nyåpnet motebutikk og passe på at kundene finner den perfekte stilen!

  Gjør deg klar til å brife med motekunnskapene dine med Nintendo presents: New Style Boutique™. I dette spillet tar du på deg rollen som en assistent i en lokal motebutikk og må jobbe deg oppover for å bli butikkens eier som har stor innflytelse på moten, både i byen og på catwalken.

  Nå også med mannlige modeller

  Motekunnskapene dine vil stadig bli satt på prøve når nye kunder med ulike preferanser kommer inn i butikken. Finn ut hvilke klær de vil ha, basert på hva de allerede har på seg og personligheten deres, og se om du kan overgå alle forventninger! Match de rette klærne og tilbehørene med hver av kundene og sett sammen antrekk som gjør dem fornøyde - og butikken din mer populær! Velg blant cirka 12 000 plagg fra ulike merker, inkludert tilbehør, og for første gang vesker og mote til menn. Vær raskt ute med å snappe opp gode kjøp som sørger for at butikken din alltid har den mest etterspurte moten på lager!

  Mote OG interiørdesign?

  Etter hvert som kundenes lykke sprer seg vil nye deler av byen åpne seg, noe som tillater deg å utforske nye områder hvor du finner frisørsalonger og fotografer. Dette låser også opp flere merker og nytt interiør som kan hjelpe deg å gi butikken din et unikt utseende. Du kan til og med gå ut og møte noen av karakterene i spillet... om du finner tid til det i den travle hverdagen din vel å merke! Pass også på å bruke litt av inntekten din til å pynte opp butikken slik at den ser mer attraktiv ut, og still ut de beste antrekkene dine! Du kan også dekorere leiligheten din ved å kjøpe nye møbler.

  For å skreddersy spillet for europeiske fans har Nintendo of Europe sørget for at en rekke antrekk er unike for den europeiske utgivelsen. Gjennom spillets gang vil karakterer med ulike antrekk dukke opp for å inspirere deg!

  StreetPass og AR

  Takket være de unike egenskapene til Nintendo 3DS kan du også laste ned splitter nye plagg og tilbehør til din private garderobe, og bytte såkalte "Stylist Cards" med andre spillere via StreetPass. Ikke bare vil karakteren du bytter kort med komme til butikken din på jakt etter et nytt antrekk, men dere vil også kunne besøke hverandres nettbutikker når som helst, noe som betyr at andre spillere kan sjekke ut butikken din når du ikke spiller selv. Når du siden vender tilbake til butikken kan du se om noen likte klærne dine - eller kanskje til og med har kjøpt noen! Du kan også bruke konsollens AR-teknologi til å plassere to av karakterene dine i den "virkelige verden" og ta bilder av dem!

  Check Your Look

  Med den nye "Check Your Look"-funksjonen kan du også sjekke den personlige stilen din ved å opprette et antrekk som deretter blir bedømt ut ifra seks ulike kategorier. Du vil også få en samlet dom, så "dress to impress" og ha det gøy når du diskuterer resultatene med vennene dine.

  Nintendo 3DS-eiere kan også se frem til den spesielle New Style Boutique: Shopping Experience-demoen som lar dem vindusshoppe i spillets motekvartal, besøke onlinebutikkene til andre spillere, bruke penger på ulike gjenstander og gi utrykk for sine favorittantrekk. Alle gjenstander som kjøpes med spillets valuta i denne demoen kan overføres til fullversjonen av spillet.

  Glade kunder i spillet og virkelige tillitserklæringer kan være akkurat det du trenger for å sette opp din egen butikk og til slutt gjøre det stort i spillets motekonkurranser. Velg modeller, finn de riktige antrekkene og fiks hår og sminke før du sender dem ut på catwalken. Suksess gir deg premier som sjeldne klesplagg eller tilbehør, samt muligheten til å delta i mer prestisjetunge konkurranser hvor du kan teste evnene dine opp mot kremen av moteeliten.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Spillet krever ett spillkort per spiller i flerspiller.

  Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)


Nintendo presents: New Style Boutique

Lanseringsdato: 16. november 2012
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Simulering, Annet
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: syn Sophia
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Demo tilgjengelig, StreetPass, SpotPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.