fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

nintendogs + cats: French Bulldog & New Friends

 • Var du en av de mange millionene som ble sjarmert i senk når nintendogs ble lansert til Nintendo DS? Nå må du gjøre deg klar til å bli sjarmert i senk nok en gang, denne gangen hopper nemlig både hunder og katter ut av konsollen for å leke med deg!

   

  Nintendo Selects

  Dette spillet har blitt relansert som en del av Nintendo Selects-utvalget. Nintendo Selects er utvalgte spill som relanseres til en mer fordelaktig pris, men selve spillet er helt identisk som den tidligere lanserte versjonen.

  nintendogs-valpene er tilbake i håndflaten din til Nintendo 3DS, og nå er valpene enda søtere og mer uttrykksfulle enn noensinne tidligere. Og for første gang er kattunger med på moroa. Gleden fra det originale nintendogs vender tilbake med en rekke forskjellige raser å velge mellom, en rekke pyntesaker og leketøy til både valpene og kattungene dine samt evnen til å la valpene og kattungene trene og konkurrere i forskjellige utfordringer og aktiviteter. nintendogs + cats benytter det innebygde Nintendo 3DS-kameraet og ansiktsgjenkjenning, noe som lar valpene og kattungene dine reagere på de faktiske bevegelsene dine, herme etter deg når du skakker på hodet og hoppe opp til skjermen for å slikke deg når du holder hodet nært.

  Rasene du kan velge mellom i spillet

  Hunderasene man kan velge mellom fra start varierer mellom de tre nintendogs + cats-spillene. Totalt finnes det 27 forskjellige raser, men man kan bare velge mellom omtrent en tredjedel av disse når man først starter spillet. Alle rasene er dog tilgjengelige, men de resterende må låses opp før de blir tilgjengelige for eksempel ved å utveksle data med andre nintendogs + cats-versjoner via StreetPass. Det finnes også tre generelle kattetyper å velge mellom - standard, orientalsk og langhåret - men disse er de samme i alle tre spillene. Totalt sett kan du ha tre kjæledyr i rommet ditt samtidig.

  • Fransk bulldog
  • Shetland sheepdog
  • Cavalier King Charles spaniel
  • Chihuahua
  • Dalmatiner
  • Yorkshireterrier
  • Schäfer
  • Husky
  • Basset

  Hver eneste valp og kattunge har unike farger, former og personligheter. Dyrene i nintendogs ser mykere, mer kosete og uttrykksfulle ut enn noensinne i ekte 3D. De nydelige valpene og kattungene reagerer på deg, berøringen din og stemmen din via det innebygde kameraet, pekeskjermen og mikrofonen. Ansiktsgjenkjenningen til Nintendo 3DS lar til og med valpene kjenne igjen eierne sine, noe som vil si at de løper bort til deg når du starter spillet, men vil kanskje bjeffe og bli nervøse når andre enn deg spiller.

  Del opplevelsen din med andre

  Du kan ta bilder av valpene og kattungene dine ved å enkelt og greit trykke på kameraikonet på skjermen. Bildet kan du lagre i albumet ditt og dele med venner. Via StreetPass-funksjonen kan du bytte Mii-karakterer, valper og kattunger samt presanger med andre spillere som du går forbi på gaten mens konsollen er i Sleep Mode. Med SpotPass vil spillet automatisk sjekke online når det oppdager et trådløst nettverk i nærheten og laste ned nytt innhold til spillet slik som Mii-karakterer og pyntegjenstander.

  Lek i den virkelige verden

  Takket være Augmented Reality-funksjonen til Nintendo 3DS kan du se valpen din leke på stuebordet eller sitte i håndflaten din. Du kan gå på tur med valpen din og telle skrittene dine med den innebygde skrittelleren til Nintendo 3DS når du har spillet i og konsollen i Sleep Mode. Journal-funksjonen holder orden på de daglige aktivitetene dine i spillet. Du kan se hvilke andre spillere du har møtt via StreetPass, sjekke dataen i skrittelleren og mye mer.

  I dette spillet kan du bruke Mii-figurer.

  Spillet har Augmented Reality-funksjoner.

  Spillet utnytter skrittelleren når Nintendo 3DS er i Sleep Mode.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)


nintendogs + cats: French Bulldog & New Friends

Lanseringsdato: 19. desember 2013
Konsoll: Nintendo 3DS
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: StreetPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.