fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Hey! PIKMIN

 • De mystiske vesenene kjent som Pikmin blir med den modige romutforskeren Captain Olimar på et sideskrollende eventyrspill på Nintendo 3DS.

  Etter å ha krasjet på et ukjent planet, møter Captain Olimar de sjarmerende, men tøffe vesenene kalt Pikmin. Bruk de underlige kreftene deres til å løse puslespill og samle Sparklium for å tanke Captain Olimars skip, S.S. Dolphin 2. En verden fylt med spennende oppdagelser og fiendtlig dyreliv venter deg!

  Pikmin følger som vanlig Olimar rundt, og du trykker bare på pekeskjermen der du ønsker å kaste dem. De vil begynne å jobbe for deg med en gang ved å flytte gjenstander, bekjempe vesener eller bære med seg skatter til målet. Som alltid er røde Pikmin immune mot ild, blå Pikmin elsker vann og gule Pikmin kan kastes høyt i været og er immune mot elektrisitet. 

  Spillet handler om deg og de fargerike vennene dine samt en rekke utfordrende oppgaver som bare kan beskrives som et eventyr! I motsetning til tidligere spill i serien er dette et actionspill som får deg til å tenke kjapt og bruke hver eneste Pikmin til å overkomme alt som står i din vei.


 • artwork

 • Pikmin
  Pikmin er bittesmå, underlige vesener av mange forskjellige arter som er oppkalt etter Pikpik-gulrøttene på Captain...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Hey! PIKMIN

Lanseringsdato: 28. juli 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: amiibo

Relaterte produkter

Pikmin 3
Gjør deg klar til å nappe opp de vennlige vesenene fra bakken igjen i Pikmin 3.
 • Pikmin 3
  Gjør deg klar til å nappe opp de vennlige vesenene fra bakken igjen i Pikmin 3.

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.