fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Gold Version

 • Opplev klassiske Pokémon Gold Version og Pokémon Silver Version, som opprinnelig ble lansert til Game Boy Color, via Virtual Console på Nintendo 3DS.

  Gå ikke glipp av muligheten til å nok en gang fange og samle alle Pokémon i Johto-regionen! Du kan blant annet se frem til å møte legendariske Pokémon som Raikou, Entei og Suicune.

  De to Virtual Console-versjonene er kompatible med de trådløse funksjonene til Nintendo 3DS, noe som innebærer at spillere kan bytte Pokémon med hverandre. Det er også mulig å kjempe mot hverandre med disse versjonene.

  Du kan også bruke Time Capsule-funksjonen, som gjør at du kan bytte Pokémon mellom Virtual Console-versjonene av Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version eller Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition i Pokémon-senterene inne i spillene. Begge versjonene er også kompatible med Pokémon Bank.

  Spillene har et fargerikt utseende og tilbyr mange nye Pokémon utover de 150 som var med i Pokémon Red, Blue og Yellow. Du starter det nye eventyret ditt som en fersk Pokémon-trener på øya Johto, og begir deg ut på en reise med mål om å fange så mange Pokémon som mulig. Under eventyrets gang vil du støte på flere velkjente ansikt, men også mange nye Pokémon. Test nye angrep og opplev overraskende utviklinger mens du fyller Pokédex med de seneste oppdagelsene dine.

  I takt med at forskingen på Pokémon går fremover, dukker det også opp nye teknologiske innovasjoner. Forskerne har arbeidet hardt med både nye og allerede eksisterende oppfinnelser for å hjelpe deg. Spillene inneholder en sanntidsklokke som holder styr på fremdriften din. Enkelte hendelser oppstår bare på visse dager eller til visse tider på døgnet. Du kan også ha kontakt med moren din og andre trenere med en slags kombinasjon av en radio og en mobiltelefon.

  Obs! Merk deg at spilleskene ikke inneholder fysiske eksemplarer, men en nedlastingskode for å laste ned spillene via Virtual Console på Nintendo 3DS.


Pokémon Gold Version

Lanseringsdato: 22. september 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Distributør: Bergsala

Relaterte produkter

Pokémon Silver Version
Opplev klassiske Pokémon Gold Version og Pokémon Silver Version, som opprinnelig ble lansert til Game Boy Color, via...
Pokémon Crystal Version
En sann Pokémon-klassiker!

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.