fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Y

 • Pokémon-serien tar steget til den tredje dimensjon i Pokémon Y.Oppdag hundrevis av mystiske skapninger som kalles for Pokémon i den helt nye Kalos-regionen, og begi deg ut på ditt livs reise for å bli Pokémon-mester!

  Når Pokémon-fans begynner det spennende 3D-eventyret sitt i Pokémon X eller Pokémon Y vil de bli transportert til en helt ny region kalt Kalos. Kalos er et mystisk sted formet som en stjerne, og i denne regionen vil spillere oppleve vakre skoger, blomstrende byer og helt nye Pokémon. Senteret i denne sjarmerende regionen er Lumiose City, en storby med et tårn som er satt til å bli en ikonisk struktur i Pokémon X og Pokémon Y.

  Mens trenere utforsker Kalos-regionen vil de møte mange nye Pokémon som de kan kjempe mot, fange og registrere i sin Pokédex, for en trener er kun så god som de Pokémon hun eller han blir venn med.

  Pokémon X og Pokémon Y introduserer en ny metode for transport, nemlig å ri på den nye Pokémon Gogoat. Denne store Pokémon-karakteren av typen Grass er en pålitelig måte å reise til visse deler av Lumiose City på. Denne og de andre splitter nye Pokémon-karakterene som kan fanges i Kalos-regionen vil bli lagt til i Pokédex som, for første gang, vil bli delt inn i tre unike områder innen regionen. Det finnes utrolig mye å utforske i Kalos-regionen, og mange Pokémon som du kan bli venn med i Pokémon X og Pokémon Y.

  • Mange nye Pokémon å oppdage for en ny generasjon sammen med gamle favoritter som fansen kommer til å kjenne igjen. For første gang på tolv år introduseres et helt nytt Pokémon-element – Fairy!
  • Ekte 3D-grafikk! Nå består ikke menneskene og Pokémon av flate, todimensjonale objekter, men av ordentlige 3D-modeller.
  • Den nye funksjonen Pokémon-Amie lar deg klappe og mate Pokémon på pekeskjermen. Jo bedre du behandler dine Pokémon, desto bedre slåss de i kampene for deg! Og ja, Pokémon kan også bli misfornøyde med måten du behandler dem på...
  • Pokémon X introduserer Player Search System (PSS) som lar deg kommunisere, bytte og kjempe mot folk fra hele verden.
  • Du kan spille som både jente og gutt, og nå til og med tilpasse utseendet til karakteren din.

  Spillet krever ett spillkort per spiller i flerspiller.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)


Pokémon Y

Lanseringsdato: 12. oktober 2013
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Rollespill
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Game Freak
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.