fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Rhythm Paradise Megamix

 • Gjør deg klar til 100 helskrudde rytmespill i Rhythm Paradise Megamix!

  Test rytmen din ved å hogge ved, stikke løpende virus med gafler og spille badminton samtidig som du styrer et fly, alt i takt til fengende låter i dette overraskende utfordrende rytmespillet. De enkle kontrollene og fengende musikken, kombinert med det nye visuelle tilbakemeldingssystemet, gjør dette til et glimrende tilskudd i Rhythm Paradise-serien. Klarer du å matche rytmen og nå Rhythm Paradise?

  Spillet inneholder over 100 rytmespill med unike melodier fra Rhythm Paradise-serien samt 30 helt nye spill, noe som gjør dette til det ultimate spillet i serien. Lydsporet er skapt i samarbeid med den legendariske, japanske musikkprodusenten Tsunku♂. God rytmesans belønnes med mynter, som du blant annet kan bruke i spillets kafe for å få flere metoder til å demonstrere evnene dine i nye rytmespill som ikke er en del av spillets historiemodus. I kafeen kan du dessuten finne japanske tekster og lydspor dersom du vil oppleve spillet på originalspråket.

  Myntene kan også brukes i utfordringer som vokterne Saffron, Saltwater og Paprika står for. Hver av dem representerer svært forskjellige utfordringer. Saffron Trials er de enkleste og koster flest mynter, mens Paprika Trials er mye vanskeligere og koster færre mynter. Det er opp til deg om du vil spare på myntene og bryne deg på en skikkelig utfordring eller om vil spille tryggere for en høyere pris.

  Så snart du har mestret utfordringene på egenhånd kan du teste evnene dine mot andre spillere via StreetPass Terrace, eller samarbeide med opptil fire venner i Challange Land lokalt eller via Download Play. Du kan også finne venner allerede nå ved å laste ned en gratis demoversjon av spillet fra Nintendo eShop. I tillegg til rytmespill fra Nintendo DS-tittelen Rhythm Paradise og Wii-tittelen Beat the Beat: Rhythm Paradise, vil også spill fra den japanske Game Boy Advance-tittelen Rhythm Tengoku være en del av repertoaret for første gang i Europa i Rhythm Paradise Megamix.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

Anmeldelser


6/6
"Litt på samme måte som da jeg var en tolvårgammel nykronet diskokonge gir spillet meg pur rytmebasert glede. Rhythm Paradise er den perfekte medisin mot et hvert rykk i dansefoten."

– Spill.noRhythm Paradise Megamix

Lanseringsdato: 21. oktober 2016
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rytme
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Demo tilgjengelig, StreetPass, SpotPass, Download Play

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.