fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Sonic Boom: Shattered Crystal

 • Sonic Boom er en ny gren i Sonic the Hedgehog-universet med et helt nytt utseende, lagarbeid og helt nye eventyr fylt med action og moro!

  Den mektige skurken Lyric er ivrig etter å sette klørne i den glemte Lost Crystal of Power og kidnapper Amy, for at hun skal hjelpe ham med å finne krystallen. Sonic må alliere seg med Tails, Knuckles og sin nye venn Sticks for å finne Amy og redde henne ut av klørne til den onde Lyric og hans robothær. Ved å stole på deres egne evner og samarbeide som et lag, vil Sonic og gjengen bevise at de er sterkere sammen enn hver for seg!

  Sonic Boom: Shattered Crystal til Nintendo 3DS og 2DS er et frittstående eventyr som blander nøkkelkarakterer, hendelser og visse hendelser fra Sonic Boom-universet med eksklusive omgivelser og karakterer. Hvor Wii U-spillet fokuserer på actioneventyr og utforskning, så legger Sonic Boom: Shattered Crystal et større fokus på plattforming og puslespill. I tillegg vil unike samleobjekter i Nintendo 3DS-versjonen låse opp spesielt innhold på Wii U via lokal kommunikasjon.

  • For første gang noensinne vil spillere være i stand til å innta rollen som Sticks, det nyeste lagmedlemmet.
  • Bytt mellom fire enestående karakterer, inkludert Sticks med hennes nye bumerang.
  • Utforskningsbaserte miljøer! Nivåene er fulle av hemmeligheter og kan utforskes gang på gang. Lås opp karakterer og bruk de unike egenskapene deres til å utforske eldgamle ruiner, tropiske jungler og mye mer!
  • Bruk nye Enerbeam til å bekjempe fiender, suse gjennom omgivelsene og sprette mellom områder i spillets for- og bakgrunn.
  • Eksklusive Nintendo 3DS-funksjoner, oppkoblingsmuligheter med Wii U og mye mer!

Sonic Boom: Shattered Crystal

Lanseringsdato: 21. november 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Plattformer
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: SEGA
Utvikler: Sanzaru Games
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Demo tilgjengelig, StreetPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.