fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Story of Seasons

 • Oppdag det herlige bondegårdslivet i Story of Seasons!

  Gjør deg klar for et liv på landsbygda i Story of Seasons. I dette spillet fra Marvelous Inc. skal du nemlig drive din egen bondegård, skaffe deg nye venner og få den sjarmerende landsbyen Oak Tree til å blomstre! Story of Seasons er begynnelsen på et nytt kapittel i "Bokujou Monogatari"-serien, som har blitt gjenfødt i vesten under et nytt navn, men som fortsetter de kjente og kjære tradisjonene fra serien.

  Det aller første du må gjøre i dette spillet er å bestemme hva du vil dyrke og hvilke dyr du vil avle. I takt med at gården din vokser i størrelse kan du blant annet delta i byens årlige konkurranser, lage dine egne møbler og til og med skaffe deg ville, eksotiske dyr slik at du kan arrangere safarier for de andre landsbybeboerne. Som en spirende bonde kan du til og med besøke gårdene til vennene dine online for å gi dem gaver eller en hjelpende hånd.

  Etter hvert som du blir en del av det lokale samfunnet vil du få mange muligheter til å vise frem personligheten din ved å gi karakteren din et passende utseende. Nye antrekk vil også kunne låses opp i løpet av eventyret ditt slik at du kan imponere lokalbefolkningen, og ikke minst potensielle partnere på veien til et lykkelig familieliv. Enkelte tilbehør vil også kunne gi deg ekstra utholdenhet og bedre helse, eller øke fortjenesten på produktene dine.

  Når det er på tide å selge avlingene dine kan du benytte deg av noe som heter "Trade Depot", et sted som lar deg bytte varer med andre bønder og handelsmenn. Kundenes ønsker vil endre seg over tid, så det er opp til deg å bestemme når du skal selge varene dine for å få mest mulig for dem. Flere handelsmenn vil dessuten lokkes til byen dersom du klarer å utvikle nye produkter, så eksperimenter gjerne med de ulike varene.

  Prøv å få tak i så mange såkalte Mystery Seeds som mulig! Mystery Seeds har evnen til å gro ulike Nintendo-gjenstander. Du kan for eksempel få en Super Mushroom som får avlingen din til å vokse veldig fort, en Super Star som holder avlingen fersk over lengre tid eller en Fire Flower som gjør at du enkelt kan kvitte deg med døde og visne planter.

  Via StreetPass kan du møte alle mulige slags bønder når du er ute på tur. Du vil automatisk utveksle profiler med andre Story of Seasons-spillere som du går forbi på gaten, og kanskje vil de til og med dukke opp for å besøke byen din eller stille ut varene sine i Trade Depot!


Story of Seasons

Lanseringsdato: 31. desember 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Simulering
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Marvelous Inc.
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, SpotPass, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.