fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Story of Seasons: Trio of Towns

  • Velg hvilket liv du vil leve i Story of Seasons: Trio of Towns til konsollene i Nintendo 3DS-familien.

    Innta rollen som en ung bygutt som drømmer om å leve på en bondegård. Drømmen leder deg til et stort område som du kan fylle med avlinger, husdyr, dekorasjoner og mye mer.

    Den nye gården din grenser til tre forskjellige og spennende byer. Westown har mange kyr og innhengninger, og således alt en nybygger trenger. Like i nærheten ligger Lulukoko Town, et varmt og vennlig paradis som lett kan konkurrere med enhver tropisk øy. I nabolaget ligger også Tsuyukusa, en tradisjonell by med orientalsk preg. Bli kjent med innbyggerne og hjelp dem med å forbedre byene sine. Ta siden kontakt med andre bønder, enten lokalt eller via internett*, for å utveksle erfaringer eller bytte gjenstander med dem.

    I Story of Seasons: Trio of Towns kan du sørge for dine egne avlinger, oppfostre søte dyr, bli en kjent kokk eller en fashionista, og til og med bli forelsket i en av de sjarmerende innbyggerne.

    *Trådløs Internettilkobling og en Nintendo Network ID kreves.


Story of Seasons: Trio of Towns

Lanseringsdato: 13. oktober 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Simulering
Distributør: Bergsala

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.