fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Pokémon Rumble

 • Super Pokémon Rumble er 3D-oppfølgeren til det populære WiiWare-spillet!

  Super Pokémon Rumble er det første Pokémon-spillet som er skapt eksklusivt til Nintendo 3DS og er et actionpakket Pokémon-eventyr i 3D! Kjemp mot bølger av fiender, koble deg sammen med og spill med venner og samle på over 600 forskjellige Pokémon-leketøy!

  Mens du jobber deg gjennom hvert nivå i Super Pokémon Rumble vil Pokémon-leketøyet ditt møte dusinvis av andre Pokémon på én gang i kjappe og hektiske sanntidskamper! Du vil også støte på gigantiske Pokémon-bosser, hvis massive størrelse og styrke gjør dem spesielt vanskelige å beseire - men som også kan bli mektige allierte dersom du er heldig!

  Super Pokémon Rumble lar deg koble deg trådløst sammen med venner på to måter. Du kan bruke lokal, trådløs kommunikasjon for å samarbeide med en venn hvor dere slår dere sammen for å kjempe dere gjennom nivåene og bli venner med beseirede Pokémon-leketøy på en enklere måte. Eller du kan benytte StreetPass-funksjonen til Nintendo 3DS-konsollen for å utfordre samlingen til spillere i nærheten og se andre spilleres Mii-karakterer i spillet ditt.

  Du kan samle over 600 forskjellige Pokémon-leketøy i Super Pokémon Rumble, inkludert de fra Pokémon Black Version og Pokémon White Version. Bytt mellom de forskjellige Pokémon-leketøyene du samler for å oppdage styrkene og svakhetene til hver Pokémon. Og noen av Pokémon-leketøyene du blir venn med vil ha spesielle evner og manøvre!

  Ikke vær redd for at det ikke er andre i nærheten som har spillet, du kan bruke Play Coins til å få besøk av dine egne Mii-karakterer og etter hvert dermed låse opp nye Pokémon i spillet.

   

  Dette spillet utnytter Mii-karakterer.

  I dette spillet kan du bruke Play Coins.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  © 2011 Pokémon.

  © 1995-2011 Nintendo/Creatures Inc/GAME FREAK inc. Developed by Ambrella.

  Pokémon, Pokémon character names and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo.

  © 2011 Nintendo.


Super Pokémon Rumble

Lanseringsdato: 02. desember 2011
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Pokémon Company
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: StreetPass, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.