fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Teddy Together

 • I denne nye tittelen kan barn ta vare på en helt spesiell teddybjørn samt spille morsomme minispill. Spillet er ideelt for foreldre og barn som vil spille sammen.

  Hvor mange barn har vel ikke drømt om at favorittleketøyet deres blir levende? Det er akkurat det som skjer i Teddy Together, et nytt spill til Nintendo 3DS-familiens konsoller.

  Historien begynner når en teddybjørn blir levert sammen med en mystisk nøkkel til spillerens hus. Det viser seg imidlertid fort at dette ikke er en vanlig teddybjørn! Magien starter når den våkner til live og begynner å snakke med spilleren. Spillere kan gi Teddy et nytt navn og skrive inn sitt eget navn, noe som umiddelbart vil skape en personlig forbindelse mellom de to nye vennene. Fra dette punktet i spillet vil historien om Teddy Together utvikle seg litt hver dag. Spillere vil gradvis lære om Teddys hensikter og den mystiske nøkkelen, noe som gjør dette spillet til en fin, interaktiv godnatthistorie som foreldre og barn kan nyte sammen.

  Denne nysgjerrige lille bjørnen er spesielt interessert i å lære mer om vennskap, og den vil kunne spørre spilleren spørsmål; «Hva gjør du når du skal ha det moro?», «Hvordan får du nye venner?» og «Hva er favorittmaten din?». Teddy vil huske svarene og ta dem opp i fremtidige samtaler. Dette vil være med på å skape et unikt vennskap mellom Teddy og spilleren, siden svarene alltid bare er mellom dem*. Teddys søte reaksjoner og oppmuntrende personlighet vil garantert få barn til å smile, noe som til og med kan være med på å gi dem bedre selvtillit og selvfølelse. Spillere kan også introdusere Teddy for vennene sine, og vennene kan også svare på spørsmål som Teddy vil huske og nevne på et senere tidspunkt.

  Teddy elsker å spise, så spillere kan spille morsomme minispill via pekeskjermen for å tilberede mange matretter som de kan mate Teddy med. Men det gjelder å være forsiktig: noen ganger kan maten være for varm, og spilleren må blåse i mikrofonen for å kjøle den ned! Teddy kan søle en del, så en liten vask kan være nødvendig etter et måltid. Men spillere trenger ikke å bekymre seg: Teddy elsker også å bade, så han er aldri skitten over lengre tid! Spillere kan også kle på Teddy. Det finnes et stort utvalg av topper, hatter, sko og tilbehør. Spillere kan til og med låse opp forskjellige pelsfarger, noe som vil gjøre spillernes teddybjørner enda mer unike. Klær, spesielle kjærligheter på pinne, som låser opp nye pelsfarger, og frø, som kan plantes i hagen, kan kjøpes med mynter. Spillere kan skaffe seg myter gjennom å spille, eller ved å benytte seg av kompatible amiibo-figurer.

  Dette unike simuleringsspillet lar små barn bli venn med en helt spesiell teddybjørn som vil lære dem mer om mellommenneskelige ferdigheter og vennskap. Siden spillet har engelsk tekst og tale passer det aller best for barn som kan få litt hjelp fra en forelder.

  * Teddy Together har ikke noen online-funksjoner. Informasjon som oppgis i spillet vil derfor ikke deles med Nintendo eller tredjeparter.


Teddy Together

Lanseringsdato: 01. juli 2016
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Simulering, Opplæring
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Arika
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: amiibo

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.