fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

 • Tre venner blir et legendarisk lag i The Legend of Zelda: Tri Force Heroes.

  Skap en legendarisk trio sammen med to venner og legg ut på et nytt og spennende eventyr i The Legend of Zelda: Tri Force Heroes! Spillet presenterer deg med det samme fugleperspektivet som i det kritikerroste spillet The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Gjør deg klar til å løse oppfinnsomme puslespill som et lag og utsyr Link med en rekke forskjellige drakter, som gir deg nye ferdigheter og eventyret en ny tvist.

  I kongeriket Hytopia, et motebevisst rike hvor skredderelegansen feires, har ei slem heks kastet en mystisk forbannelse over prinsesse Styla, noe som skaper kaos i riket. Med innbyggerne som roper på tilbakevendelsen av en legendarisk trio, "totemhelter" som kan beskytte dem, og kong Tuft som tilbyr en unik belønning til enhver som kan heve forbannelsen, er det opp til deg og laget ditt å dra til et område kalt Drablands for å jakte ned heksa og gjenvinne landets fred og mote.

  Gjennom online eller lokal flerspiller kan du slå deg sammen med to like heroiske venner og samarbeide for å løse puslespill i miljøer som varierer fra lavafylte vulkaner til iskalde huler. Online kan du også velge mellom å spille sammen med ukjente helter som ikke er på vennelisten din. Du vil kun overkomme de mange farene som venter som et lag, men for de som virkelig mestrer et område vil bonusutfordringer som gir mer verdifulle belønninger kunne låses opp.

  For å kommunisere med venner under spillets gang kan du sende instruksjoner via spillets ikoner, slik som å be om øyeblikkelig hjelp med å beseire en fiende eller be alle om å forme en totem, en ny gameplaymekanikk hvor de tre Link-karakterene står oppå hverandre, noe som gjør det mulig å nå nye områder og beseire fiender som man ikke når fra bakken. Enslige spillere kan også ta på seg utfordringene i Drablands ved å leie et par dukkeversjoner av Link, kalt "doppels", som kommer til live på kommando og som kan styres på rundgang. Men via Download Play-funksjonen kan du alltids linke deg sammen med to andre venner som eier Nintendo 3DS-konsoller, selv om de ikke eier spillet.

  Moteriktig Link

  For å passe mer inn i den motefokuserte verdenen til Hytopia, så kan du samle materialer i spillet som lar deg bestille stilige drakter og kostymer i butikken til Madame Couture som Link kan ha på seg, og hver drakt gir Link forskjellige ferdigheter som vil hjelpe ham med utfordringen. Fans av The Legend of Zelda-serien vil kjenne igjen visse deler, slik som "Goron Garb"-drakten som lar Link svømme i lava eller "Zora Costume" som lar deg svømme raskere. Med 36 forskjellige drakter å få tak i har du mer enn nok å eksperimentere med for å finne ut hvordan du best takler hver av de 32 nivåene som venter deg.

  Til slutt kan du dele dine heroiske dyder med andre ved å sikre deg et kamera fra Photo Bro, en karakter som administrerer spilletes Miiverse Gallery, og ta bilder mens du utforsker Drablands villmark. I tillegg til å poste bildene på Miiverse kan du også låse opp Miiverse-stempler for hver drakt du låser opp i spillet, som du kan bruke eksklusivt på de håndtegnede mesterverkene dine.

  Oppdatering: 3. desember 2015

  En gratis oppdatering som introduserer det nye området Den of Trials. Her finner du over 30 nye nivåer hvor du må beseire alle fiendene for å komme deg videre, i tillegg til to nye kostymer: Linebeck's Uniform som lar deg se innholdet i kister og Fierce Deity Armour som lar deg skyte sverdstråler i fire retninger.

  Spillet støtter flerspiller med kun ett eksemplar av spillet (Download Play).


The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Lanseringsdato: 23. oktober 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1-3 (lokalt) | 2-3 (online)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Miiverse-integrert, Demo tilgjengelig, SpotPass, Download Play, Gratis DLC, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.