fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Yoshi’s New Island

 • Legg ut på en magisk reise med Baby Mario og Yoshi-klanen i et forsøk på å finne Baby Luigi!

   

  Nintendo Selects

  Dette spillet har blitt relansert som en del av Nintendo Selects-utvalget. Nintendo Selects er utvalgte spill som relanseres til en mer fordelaktig pris, men selve spillet er helt identisk som den tidligere lanserte versjonen.

  Handlingen

  Yoshi's New Island er produsert av Takashi Tezuka, den kreative regissøren av det originale Yoshi's Island-spillet, og er det tredje spillet i Yoshi's Island-serien. Baby Mario er igjen tilbake på ryggen til Yoshi som må lede ham gjennom en fargerik verden på et fortryllende eventyr med rumpedunk, flagrehopp og utallige fiender som kan slukes og forvandles til egg!

  Yoshi's New Island er gjengitt i en rekke kunststiler som illustrerer den eventyrlige sjarmen til Yoshi-universet, og inviterer deg til å sluke eller trampe på både små og store fiender i et forsøk på å gjenforene Baby Mario med hans bror! I dette nye kapittelet i serien har nemlig Baby Luigi blitt kidnappet igjen, og det er nå opp til Yoshi-klanen å hjelpe Baby Mario trygt gjennom eventyret. Historien er satt til Egg Island, et helt nytt sted.

  Spillet har samme spillmekanikk som de tidligere spillene, men nye Nintendo 3DS-unike funksjoner. Yoshi vil blant annet ha nye manøvere og nye typer egg i dette spillet. Du kan for eksempel bruke gigantiske egg kalt "Mega Eggdozers" og Metal Eggdozers" til å knuse blokker og rør, samt avsløre hemmeligheter slik som mynter og skjulte nøkler. "Metal Eggdozers" gjør også at Yoshi kan ta eventyret under vann. Jo flere saker du ødelegger, desto høyere vil Mega-Egg-måleren stige, noe som vil resultere i ekstraliv til deg. Ved hjelp av gyrokontrollen til Nintendo 3DS-konsollen kan du manøvrere en "Submarine Yoshi" eller en "Jackhammer Yoshi", og ved å transformere deg til "Super Yoshi" kan du fly som et stjerneskudd og løpe langs veggene og i taket! Spillere som har problemer med å fullføre et nivå vil kunne få øye på såkalte "Flutter Wings" som lar Yoshi fly gjennom luften.


Yoshi’s New Island

Lanseringsdato: 14. mars 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Plattformer
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Arzest
Distributør: Bergsala
Språk:

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.