fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Land

 • Nintendo Land er en artig og livlig fornøyelsespark med 12 forskjellige spill, hvert med sin egen tvist basert på en Nintendo-serie. Alle spillene har unike og innovative gameplayopplevelser som kun er mulig med Wii U GamePad-kontrollen.

  Nintendo Land tilbyr artige spill basert på noen av Nintendos mest elskede serier som inkluderer Mario Chase, The Legend of Zelda: Battle Quest, Pikmin Adventure og mer. Forskjellige spill utnytter pekeskjermen på Wii U GamePad på forskjellige måter, som for eksempel å kaste ninjastjerner ved å bare føre fingeren over pekeskjermen i det actionbaserte Takamaru's Ninja Castle. I Donkey Kong's Crash Course vipper du GamePad til venstre og høyre for å navigere en finurlig hinderløype.

  Dynamisk flerspiller tilbyr forskjellige opplevelser i samme spill. Selv i det samme spillet vil spilleren som har GamePad få en helt annen spillopplevelse enn de spillerne som bruker tv-en med Wii Remote. I Luigi's Ghost Mansion kan spilleren med GamePad kontrollere et spøkelse som er usynlig for de andre spillerne. I Metroid Blast styrer spilleren med GamePad et romskip i motsetning til de andre spillerne som løper rundt på bakken.

  Spillene er enkle å lære seg, men inneholder dypere nivåer innen spillingen som vil utfordre selv de mest erfarne spillere. Metroid Blast for eksempel inneholder et dypt Mission Mode så vel som et konkurrerende land-mot-luft kampmodus. Avhengig av spillet kan spillere nyte spillet alene eller konkurrere mot andre spillere. Noen spill lar til og med spillere slå seg sammen for å samarbeide. Hvert spill har flere artige utfordringer som er designet slik at du vil komme tilbake etter mer. Du vil samle stempler når du fullfører spesielle utfordringer.

  Avhengig av spillet kan spillere konkurrere alene eller mot andre spillere, samt til og med slå seg sammen i lag for å samarbeide. Opptil fem spillere kan delta i dynamiske flerspillermoduser i utvalgte spill. Opplevelsene endrer seg hver gang avhengig av om spillere bruker GamePad, holder en Wii Remote eller bare sitter og ser på mens andre spiller. Nintendo Land tilbyr et bredt utvalg innhold og dybde som vil gjøre deg oppslukt i timevis!

  Spillene

  Det finnes hovedsakelig tre forskjellige typer spill:

  • Team Attractions: The Legend of Zelda: Battle Quest, Pikmin Adventure og Metroid Blast - Disse spillene har forskjellige spillmoduser med mye dybde som erfarne spillere vil nyte. Støtter både enspiller og flerspiller.
  • Competitive Attractions: Mario Chase, Luigi's Ghost Mansion og Animal Crossing: Sweet Day - Disse spillene for flere spillere kan nytes av både nybegynnere og erfarne spillere.
  • Solo Attractions: Yoshi's Fruit Cart, Octopus Dance, Donkey Kong's Crash Course, Takamaru's Ninja Castle, Captain Falcon's Twister Race og Balloon Trip Breeze - Disse spillene er hovedsakelig for én spiller, men andre spillere kan delta for å hjelpe til.

  En nøyere titt på en del av spillene:

  • Donkey Kong's Crash Course: Med bevegelseskontrollen til GamePad må du lede en skjør tralle gjennom ei hinderløype som minner om det originale Donkey Kong-arkadespillet. Dette spillet, som kun er for én spiller, lar andre tilskuere følge med på handlingen på tv-skjermen og tilby råd om hvordan du kan overkomme neste hinder.
  • Luigi's Ghost Mansion: Spilleren med GamePad er et spøkelse som er usynlig for de andre spillerne og prøver å fange opp til fire andre spillere utrustet med lommelykter. Spøkelset må snike seg rundt på banen ved å holde seg i skyggene og prøve å fange spillerne én etter én. Spillerne kan arbeide sammen for å redde falne kamerater før spøkelset fanger alle sammen, og spøkelset vinner dersom alle spillerne blir fanget. Dersom spillerne klarer å lyse lommelykten sin mot spøkelset helt til livmåleren når null, så kåres de som vinnere.
  • Animal Crossing: Sweet Day: Spilleren som holder Wii U GamePad kontrollerer to vakter som har ansvaret for å beskytte godterihagen fra en gruppe godteriglade dyr. Opptil fire andre spillere kan kontrollere disse dyrene med hjelp av Wii Remote og må arbeide sammen for å narre og løpe fra vaktene. Spillet er over når 50 godteri er samlet sammen eller når vaktene fanger et av dyrene tre ganger.
  • The Legend of Zelda: Battle Quest: Spilleren med GamePad er en bueskytter som kan sikte og skyte piler ved å bruke skjermen som et målsikte. Den spilleren kan slå seg sammen med opptil tre andre spillere som er utrustet med Wii Remote-sverd. Spillerne må arbeide sammen for å beseire en rekke fiender i en verden som ser ut som en tøyversjon av et spill fra The Legend of Zelda-serien.
  • Takamaru's Ninja Castle: Dette enspillerspillet er basert på et tidlig Famicom-spill som kun har vært tilgjengelig i Japan og forvandler GamePad til en ninjastjernekaster. Du må sveipe fingeren over pekeskjermen for å beseire en stadig økende armé av ninjaer og tjener i samme slengen flere poeng for sammenhengende treff. Beveg GamePad rundt i forskjellige vinkler for å sikte på en intuitiv måte.
  • Yoshi's Fruit Cart: I dette spillet bruker du pekeskjermen og pekepennen til GamePad-kontrolleren til å tegne opp en rute som Yoshi Cart skal følge gjennom hver bane. Men det er kun oversikten som vises på tv-skjermen som avslører hvor frukten som skal samles inn befinner seg og hvilke hindre som må unngås på veien fram mot målet. Dette artige spillet er et flott eksempel på gameplay som integrerer to skjermer som kun er mulig med Wii U og GamePad-kontrolleren.
  • Captain Falcon's Twister Race: Dette spillet er kun for én spiller og er basert på racingserien F-Zero. Her ser du banen ovenfra og ned, og må holde GamePad-kontrolleren vertikalt og dreie den for å styre kjøretøyet ditt gjennom et svingete, kronglete spor mens du prøver å treffe skjekkpunktene før tiden renner ut. Å kjøre over fartspiler kan gi deg ekstra fart, mens hindringer som pigger, virvelvinder og andre kjøretøy, og til og med bomber, kan gjøre dette til et farlig løp.
  • Octopus Dance: I dette spillet som også er for én spiller må du bruke GamePad til å speile dansebevegelser som fremføres av en danseinstruktør fra dypet. Målet er å alltid se på sine egne bevegelser bakfra, for å enklere kunne speile dansetrinnene, men det dynamiske samspillet mellom GamePad-kontrolleren og tv-en legger til en unik vri. Vær beredt på å veksle mellom vinklene som tilbys på tv-skjermen og GamePad-skjermen da én vinkel til tider kan være mer nyttig enn en annen.

Nintendo Land

Lanseringsdato: 30. november 2012
Lanseringsdato - Nintendo Selects: 15. april 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Party, Action
Antall spillere: 1-5 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert