fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Animal Crossing: New Horizons

 • Et nytt spill i Animal Crossing-serien – det første siden Animal Crossing: New Leaf debuterte på Nintendo 3DS i 2013 – er nå ute til Nintendo Switch!

  Ikke fortvil om du er lei av hverdagens kjas og mas, for Tom Nook har en ny forretningsmodell i ermet - som han bare vet du vil elske! Nemlig hans splitter nye, ultra eksklusive Nook Inc. Deserted Island Getaway Package!

  Ja da, du har sikkert møtt mange fargerike typer og levd livet i storbyen. Du har kanskje til og med tatt livet i en ny retning og engasjert deg i viktige saker! Men innerst inne, er det ikke en liten del av deg som bare lengter etter… frihet? En sjanse til å gjøre hva du vil, når du vil? Da er kanskje en lang spasertur på stranden til en øde øy - med vakker og urørt natur - noe for deg!

  Et fredelig liv fylt med kreative og sjarmerende opplevelser venter deg i dette spillet, så brett opp ermene og gjør det nye livet ditt til akkurat det du vil!

  Nyt en rekke avslappende aktiviteter som hagearbeid, fiske, dekorering, hyggelige stunder med sjarmerende innbyggere og mye mer, når klassiske Animal Crossing-opplevelser kommer til live på nye og morsomme måter i øyparadiset.

  Samle ressurser og lag alt fra praktiske redskaper til komfortable møbler. Kom i kontakt med de grønne fingrene dine når du tar hånd om planter og trær på helt nye måter. Sett opp en husmannsplass hvor reglene for hva som er lov inne og ute ikke lenger gjelder. Bli venn med nyankomne, nyt årstidene og utforsk alt du ser!

  Nyheter:

  • Livet på en øy: Reis til en øde øy og skap deg et helt nytt liv der. På øya er livet fredfylt og avslappende! Tilpass karakteren og hjemmet ditt, og dekorer landskapet (med møbler, om du vil!) mens du skaper ditt eget øyparadis.
  • DIY: Opplev et nytt og robust håndverkssystem. Samle materialer på øya og lag masse forskjellig, alt fra nyttige verktøy til komfortable møbler. 
  • NookPhone: På øya vil du få din egen NookPhone, og den har en del viktige apper som kamera og kart. I løpet av eventyret vil du dessuten få tilgang til flere apper.
  • Nook Miles: Med ”The Nook Mileage Program” kan du oppnå spesifikke mål. Ved å fullføre spesifikke oppdrag og utfordringer får du nemlig poeng som siden kan byttes inn i ulike belønninger.
  • Party Play: Opptil åtte personer som er registrert på en Nintendo Switch-konsoll kan bo på den samme øya, og opptil fire spillere kan nyte øylivet samtidig.* Du kan også spille med opptil syv andre spillere enten lokalt eller online**, reise til øyene deres eller invitere dem til din øy.
  • Land Development: Du kan endre på landskapet ved å legge til broer eller lignende. Etter hvert vil du til og med kunne utføre store endringer som å flytte på elveløp og bygge eller fjerne klipper.
  • Island Tours: Reis på såkalte Mystery Island Tours og besøk små, mystiske øyer, hvor du kan lete etter materialer og dyr. Du kan selvsagt ta med deg det du finner eller fanger tilbake til din egen øy!
  • NookLink: Med NookLink, som er en del av Nintendo Switch Online-appen, kan du og andre spillere skanne QR-koder fra Animal Crossing: New Leaf og Animal Crossing: Happy Home Designer med en mobiltelefon og siden laste dem ned i Animal Crossing: New Horizons. Om du er online, vil du også kunne prate med venner som har Animal Crossing: New Horizons og Nintendo Switch Online-appen. 

  Viktig informasjon om øya og hva du kan vente deg der:

  • Velg din egen øy: Før du reiser til øya, så kan du bestemme hvordan den skal se ut. Du kan også velge hvilken halvdel av jordkloden du bor på, og på den måten kan du oppleve de samme årstidene i spillet som i virkeligheten.
  • Orienteringer: Du kommer til å få masse informasjon fra Nook Inc. når du ankommer øya. Du vil også få et telt som du kan plassere hvor du vil.
  • Resident Services: Øyas servicesenter er åpent døgnet rundt, syv dager i uken. Om du for eksempel har kjøpt noe du egentlig ikke vil ha, eller trenger et godt råd, så kan du henvende deg dit.
  • Bli huseier: Telt er kult, men du har kanskje mer lyst på et hus - som du kan innrede akkurat slik du vil?! Heldigvis er det ikke noe problem å låne penger, og det finnes ingen tilbakebetalingsfrist.
  • Customization Deluxe: Tilpass karakteren din og gjør den så personlig som mulig. Du kan endre hudfarge, frisyre, klær og mye mer. Du kan også dekorere huset ditt, både på innsiden og utsiden.
  • Flyplassen: Flyplassen er åpen døgnet rundt, og du kan invitere innbyggere fra andre øyer både lokalt og over Internett. Du kan også reise og besøke øyene til andre spillere. Opptil åtte spillere kan befinne seg på en og samme øy samtidig.
  • Island-wide Broadcasts: Hver dag kommer Tom Nook, CEO for Nook Inc., til å holde en direktesending for innbyggerne, hvor han informerer om viktige saker på øya og deler ut verdifulle råd.

  Flere ting som gjør øya enda morsommere å bo på:

  • Nye innbyggere: I begynnelsen vil det kun finnes noen få dyr som bor på øya sammen med deg, men etter hvert som du utvikler øya, vil flere besøke den og bosette seg.
  • Gratis oppdateringer: Gratis oppdateringer som vil tilføye nytt, sesongbasert innhold vil legges til med jevne mellomrom. 
  • Flere bygninger: I takt med at du utvikler øya, vil flere og flere bygninger bli bygget. Du vil blant annet kunne ha et museum, en butikk og et skredderi samt mye mer.
  • Turister og events: Tilfeldige turister, som kan tilby deg unike gjenstander, vil dukke opp! De kommer ofte til øya for å oppleve morsomme arrangement, som ”Fishing Tourneys” og ”Bug-Offs”.
  • amiibo: Du vil kunne bruke amiibo, både figurene og kortene som inngår i Animal Crossing-serien.
  • Animal Crossing: Pocket Camp: Animal Crossing: Pocket Camp-spillere som linker sin Nintendo Account til spillet vil også få et spesielt tilbud i Animal Crossing: Pocket Camp. De vil også få en nedlastingskode som kan brukes til å bestille spesielle gjenstander i Nook Stop i Animal Crossing: New Horizons.

  *Lokal flerspiller krever en kompatibel kontroller per spiller (selges separat). Opptil åtte spillere som er registrert som brukere på en Nintendo Switch-konsoll kan bo på en delt øy, og opptil fire innbyggere på en øy kan spille samtidig på en konsoll. Vennligst merk deg at det kun kan eksistere en øy på en Nintendo Switch-konsoll, uansett hvor mange brukere det finnes eller hvor mange eksemplarer av spillet som benyttes på konsollen. En Nintendo Switch og ett eksemplar av spillet kreves for hver unike øy.

  **Opptil åtte spillere kan spille sammen på en øy via lokal, trådløs kommunikasjon eller online flerspiller. Lokal, trådløs flerspiller krever en konsoll og ett eksemplar av spillet per spiller.

  Vennligst merk deg at du må ha et Nintendo Switch Online-medlemskap (selges separat), en Nintendo Account og tilgang til internett for å kunne spille online.

  Viktig informasjon om lagring av data

  Dette spillet støtter ikke «Save Data Cloud»-funksjonaliteten til Nintendo Switch Online-tjenesten. Gjenoppretting av Animal Crossing: New Horizons-data fra serveren ved tekniske feil, tap eller tyveri vil imidlertid bli mulig for Nintendo Switch Online-medlemmer senere i år.

  I skrivende er det heller ikke mulig å overføre Animal Crossing: New Horizons-lagringsfiler mellom to Nintendo Switch-konsoller, men en spesiell løsning for å flytte brukere og lagringsdata til andre konsoller vil bli tilgjengelig senere i år. 


  Karakter 9/10
  "New Horizons er det absolutt beste spillet i serien hittil, og byr på mer nytt enn noen av de andre spillene i hovedserien har gjort tidligere. Med andre ord er dette en fullverdig oppfølger som virkelig er verdt å sjekke ut."

  − Gamereactor.no


  Karakter 9/10
  "Mye nytt å gjøre og et fantastisk vittig og elskbart rollegalleri. "

  − Gamer.no


  Karakter 9/10
  "Vi elsker Animal Crossing: New Horizons"

  − ITavisen.no

   

   


 • Departure Counter


  Seasons


  Island Scenery


  DIY


  Nook Mileage


  My Home


  Facilities


  Mystery Tour


  Resident Services Remodel


  Visitors


  Island Layout


  Advanced Island Life


  amiibo


  NookLink


  Pocket Camp Integration


  Free Summer Update


  September Update

 • amiibo Card: Animal Crossing Series 1
  Hver kortpakke inneholder tre tilfeldige amiibo-kort. Ett av kortene er et spesial kort, og de to andre er vanlige...
  amiibo Card: Animal Crossing Series 2
  Hver kortpakke inneholder tre tilfeldige amiibo-kort. Ett av kortene er et spesial kort, og de to andre er vanlige...
  amiibo Card: Animal Crossing Series 3
  Hver kortpakke inneholder tre tilfeldige amiibo-kort. Ett av kortene er et spesial kort, og de to andre er vanlige...
  amiibo Card: Animal Crossing Series 4
  Hver kortpakke inneholder tre tilfeldige amiibo-kort. Ett av kortene er et spesial kort, og de to andre er vanlige...
  amiibo Card: Animal Crossing Welcome amiibo! Sanrio Collaboration
  Dette er amiibo-kortene for deg som elsker Sanrios herlige karakterer!
  amiibo Card: Animal Crossing Series 5
  Hver kortpakke inneholder tre tilfeldige amiibo-kort. Det finnes 48 ulike kort i serien.
  Cyrus/K.K.Slider/Reese
  Animal Crossing 3-pack-settet inkluderer K.K. Slider, Cyrus og Reese amiibo.
  Isabelle
  Isabelle er assistenten din når du inntar rollen som ordfører i New Leaf. Hun er litt klønete, men vil gjerne gjøre...
  K.K. Slider
  K.K. Slider er en omreisende musiker og DJ i Animal Crossing-serien. På bestemte dager kan du høre ham synge og spille...
  Mabel
  Mabel er ei av søstrene som driver skredderbutikken Able Sisters i Animal Crossing. Hun hjelper kundene når de ser...
  Tom Nook
  Tom Nook driver Animal Crossing-seriens mange krimskramsbutikker og er ofte den som selger deg huset ditt. Jo mer du...
  Digby
  Digby er broren til Isabelle og sjefen til Happy Home Showcase. Han kan også hjelpe deg med å gjenoppbygge saker i...
  Lottie
  Lottie jobber for Nook's Homes i Happy Home Designer. Hun lærer deg hvordan du skal designe rom og introduserer nye...
  Reese
  Reese driver butikken Re-Tail sammen med mannen sin Cyrus i New Leaf. Hun kjøper ting av deg, gir deg prisen på turnips...
  Cyrus
  Cyrus driver butikken Re-Tail sammen med sin kone Reese i New Leaf. Han er en dyktig snekker og kan tilpasse...
  Blathers
  Blathers driver museet i Animal Crossing-spillene. Han er som et leksikon og vet alt om fossiler, malerier, insekter,...
  Celeste
  Celeste er søsteren til Blathers og elsker nattehimmelen. Hun driver observasjonsdekket som er knyttet til museet og...
  Resetti
  Resetti er en gretten muldvarp som klikker i vinkel dersom du slår av spillet uten å lagre det og kjefter deg huden...
  Kicks
  Kicks er en skunk fra Animal Crossing: Let's Go to the City. Han elsker sko og vil pusse skoene dine i byen når det er...
  Isabelle (Summer Outfit)
  Når det er varmt i været vil Isabelle ta på seg sommeruniformen sin. Det blir sikkert varmt på ordførerens kontor om...
  Rover
  Rover har forskjellige roller i Animal Crossing-universet, men som oftest er det han som introduserer deg til spillet...
  Kapp’n
  Kapp'n er en skilpadde og jobber som sjåfør. Han kjører både taxi, buss og båt, så om du vil besøke andre byer eller...
  Timmy & Tommy
  Tvillingene Timmy og Tommy jobber for Tom Nook. I de nyere spillene har de overtatt driften når butikken blir...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Animal Crossing: New Horizons

Lanseringsdato: 20. mars 2020
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Simulering
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 1-8 (online)
Spillmodus:

TV-modus

1-4

Bordmodus

1-4

Håndholdt-modus

1

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
©2020 Nintendo

Relaterte produkter

Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Carrying Case & Screen Protector
Flott veske med Animal Crossing: New Horizons-tema som beskytter Nintendo Switch fra smuss og riper. En...
Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Edition
Den perfekte pakken for alle som elsker Animal Crossing!