fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Bayonetta 2

 • I denne kulminerende etterfølgeren til det kritikerroste actionspillet BAYONETTA vil nervene stå på høykant fra start til slutt.

  Bayonetta 2 er et fantastisk actionspill som tar begrepet «intensivt» til et nytt nivå med scener og sekvenser som ikke hadde vært mulige uten den bemerkelsesverdige fantasien hos PlatinumGames. Spillet gjenfødes nå på Nintendo Switch og er fylt til randen med heseblesende kamper og vakre mellomsekvenser.

  Utkjemp makeløse kamper på toppen av et jetfly mens det feier gjennom en travel storby, eller på taket til et lyntog, i en så rasende fart at det matcher kampens action. Fly opp i skyene og ta med deg en demon på veien ned mens du rutsjer nedover en skyskraper… I dette spillet må du være forberedt på det mest utenkelige.

  Heksa er tilbake

  Den mektige heksa Bayonetta er født fra en forbudt union mellom Lumen-vismennene og Umbra-heksene, og gjennom spillets gang reiser hun fra den fjerne fortid og til nåværende tid. Med sin grasiøse kampstil og sine uslåelige magiske krefter fenger og skremmer hun motstanderne i deres siste øyeblikk.

  Utstyrt med dødelige våpen og ferdigheter forvirrer Bayonetta motstanderne med sine manøvere og torturangrep. Med hjelp av magi kan hun utløse en ferdighet kalt Umbran Climax for å påkalle demoniske monstre og levere mektige, repeterende angrep. 

  Spill på din måte

  Velg mellom klassisk spillkontroll eller pekeskjermskontroll. Klassisk kontroll representerer et teknisk kontrolloppsett unikt for Bayonetta, et kritikerrost kontrolloppsett som fans av originalspillet elsker og som alle actionfans vil nyte. På den andre siden tilbyr pekeskjermen en mer beleilig spillestil for de som ikke er velkjente med actionspill eller som bare er ute etter en ny vri på sakene. Spillere kan enkelt bruke pekeskjermen til Nintendo Switch for å manipulere Bayonetta mens hun beveger seg, angriper og dukker unna fiender.

  Bayonettas gamle venn og felles Umbra-heks, Jeanne, dukker opp for å assistere Bayonetta via kombinasjonsangrep som leverer ut intens straff mot fiendene. Du kan til og med ta med deg spenningen og spille hvor og når som helst.

  Eksklusivt i Nintendo Switch-versjonen

  Slå deg sammen med en venn, enten i samme rom eller på andre siden av kloden, for å kjempe deg gjennom bølger av fiender i den lokale og online flerspillemodusen Tag Climax*. Velg blant en rekke mektige karakterer og gi både engler og demoner en omgang som er like brutal som den er vakker.

  Ved å lese inn kompatible amiibo-figurer (selges separat) kan du umiddelbart låse opp en rekke Nintendo-tematiserte kostymer** som Bayonetta kan ha på seg, inkludert våpen med mer!

  • Ved kjøp av et fysisk spill følger det også med en nedlastingskode til det første Bayonetta-spillet.
  • En spesialutgave som inneholder begge spillene (Bayonetta via nedlastingskode, Bayonetta 2 som fysisk eksemplar), en SteelBook, 22 Verse Cards og tre ark med fine klistremerker vil også være tilgjengelig ved lansering.

  * Lokal flerspiller krever en konsoll og et eksemplar av spillet per deltager. En Internettoppkobling, en Nintendo Account og godkjenning av Nintendo Account Agreement and Privacy Policy er påkrevd for å kunne spille online.
  ** Kostymene kan også låses opp gjennom vanlig gameplay.


  Karakter 9/10
  "Det er kanskje ett av tidenes beste action-spill, og spillentusiaster bør ikke gå glipp av denne helt ville opplevelsen."

  − Gamereactor.no


  Terningkast 6
  "Bayonetta og Bayonetta 2 er begge tidenes beste actionspill og med denne oppdatreingen for Nintendos nye konsoll så har de blitt enda bedre. Umulig, men likevel sant."

  − Adressa.no


 • Special Edition

 • No. 61 Bayonetta
  Bayonetta er ei Umbra-heks som er på jakt etter engler. Hun er utstyrt med fire pistoler og kan bruke håret sitt til å...
  No. 62 Bayonetta (Player 2)
  Bayonetta er ei Umbra-heks som er på jakt etter engler. Hun er utstyrt med fire pistoler og kan bruke håret sitt til å...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Bayonetta 2

Lanseringsdato: 16. februar 2018
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Spesifikasjoner: Internett, amiibo

Relaterte produkter

Bayonetta 2
Bli med heksa Bayonetta ut på nye actionfylte eventyr.
 • Bayonetta 2
  Bli med heksa Bayonetta ut på nye actionfylte eventyr.