fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Civilization VI

 • Skap verdens største imperium på Nintendo Switch – hvor som helst, når som helst!

  Civilization ble opprinnelig skapt av den legendariske spilldesigneren Sid Meier. Det er et omgangsbasert strategispill hvor du skal bygge et imperium som kan tåle tidens tann. Utforsk et nytt land, lær om ny teknologi, beseir fiender og møt historiens best berømte ledere mens du forsøker å bygge den beste sivilisasjonen verden noen gang har sett.

  Civilization VI til Nintendo Switch inneholder de seneste oppdateringene og forbedringene, samt ekstrainnhold som introduserer fire, nye sivilisasjoner, ledere og scenarioer:

  • Vikings Scenario Pack
  • Poland Civilization & Scenario Pack
  • Australia Civilization & Scenario Pack
  • Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack

  SPILL PÅ DIN MÅTE: Du bestemmer veien til seieren! Bli den mest vitenskapelige avanserte sivilisasjonen, dominer gjennom ren militærmakt eller sats på en kulturell seier som får motstanderne dine til å fremstå som rene barbarer.

  VERDENS STØRSTE LEDERE: Spill som en av 24 forskjellige ledere fra ulike land og tidsepoker. Skap et imperium basert på lukrative handelsruter som Kleopatra - dronningen i Det gamle Egypt, vis din militære styrke som den romerske keiseren Trajan eller skap et kulturelt sentrum som japanske Hojo Tokimune. Alle lederne kan spilles på din foretrukne måte, med unike evner, enheter og infrastrukturer, på din vei til seier.

  EKSPANDER: Se hvordan imperiet ditt sprer seg på verdenskartet. Koloniser nye land, gjør omgivelsene bedre og bygg nye distrikter. Se dine byer - og din sivilisasjon - blomstre!

  AKTIV FORSKNING: Lås opp ting som fremskynder sivilisasjonens utvikling gjennom historien. Bruk enhetene dine til å aktivt utforske og utvikle omgivelsene dine samt oppdage nye kulturer.

  DYNAMISK DIPLOMATI: Interaksjonen med andre sivilisasjoner endres i løpet av spillet, fra å være primitive, hvor konflikter er en del av hverdagen, til å være mer diplomatiske med allianser og forhandlinger.

  SPENNENDE OG UNIKE SCENARIOER: Civilization VI til Nintendo Switch inneholder fire, spillbare senarioer, som alle har forskjellige innstillinger og stilarter inspirert av historien. Vær en del av koloniseringen av Australia i «Outback Tycoon», forsvar Polen mot invasjon i "Jadwiga's Legacy, velg en vikinghøvding til å erobre Europa i "Vikings, Raiders, and Traders!" eller erobre hele den kjente delen av verden som “Conquests of Alexander”.

  SPILL MED ELLER MOT HVERANDRE: Opptil fire spillere kan samarbeide eller konkurrere om herredømme via trådløst nettverk.


Civilization VI

Lanseringsdato: 16. november 2018
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Strategi
Antall spillere: 1-4 (WLAN) (lokalt)
PEGI:
Utgiver: 2K Games
Utvikler: Firaxis Games / Aspyr Media