fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

DOOM

 • DOOM vender tilbake som en brutalt underholdende og utfordrende moderne shooter. Spillet er utviklet av id Software, studioet som skapte «deathmatch-flerspiller» og som var med på å forme FPS-sjangeren på nittitallet.

  Demoner, våpen og kjappe bevegelser danner grunnlaget for intensive kamper i førsteperson, uansett om du pløyer ned horder av demoner gjennom helvetes dyp i solokampanjen eller konkurrerer mot vennene dine i de ulike flerspillermodusene.

  Historien

  Det massive forskningsanlegget på Mars som tilhører ”The Union Aerospace Corporation” har blitt overtatt av voldsomme og mektige demoner, og kun én person står mellom deres verden og vår... og den personen er DEG! Som en enslig ”DOOM Marine” har du blitt valgt til å utføre ett oppdrag: drep alle demoner!

  Kampanjemodusen

  I dette spillet hjelper det ikke å stanse og dukke i skjul for å automatisk gjenvinne helsen. Kombiner arsenalet ditt av futuristiske og ikoniske våpen, oppgraderinger, bevegelsesmønster og et avansert nærkampssystem for å slå ned, hogge, trampe, knekke eller sprenge demoner på kreative og voldsomme måter.

  id Multiplayer

  Dominer motstanderne dine i DOOMs klassiske og tempofylte arenakamper. I både de klassiske og i de nye spillmodusene må du utslette fiendene dine ved å bruke din personlige kombinasjon av ferdigheter, mektige våpen, vertikale bevegelser og unike oppgraderinger som lar deg spille som en demon.


DOOM

Lanseringsdato: 10. november 2017
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, First Person Shooter
Antall spillere: 1 (lokalt) | 4-12 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
Spillmodus:

TV-modus

1

Bordmodus

1

Håndholdt-modus

1

PEGI:
Utgiver: Bethesda
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus