fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

 • Reis tilbake til verdenen Ivalice. Remastret i HD fra grunnen av for første gang, og med nytt og forbedret spillopplegg!

  Den remastrede versjonen i HD inneholder flere moderne forbedringer, som et omarbeidet kampdesign og et justert oppgavesystem. Med tydelig forbedret lyd og grafikk får både nye og gamle spillere oppleve et storslagent eventyr som strekker seg over hele verdenen Ivalice på en ny og bedre måte.

  Bli med til en tidsalder fylt av ufred i verdenen Ivalice. Det lille kongeriket Dalmasca er okkupert av Det archadiske riket og står overfor forfall og usikkerhet. Prinsesse Ashe, den eneste og rettmessige arvingen til tronen, slutter seg til motstandsbevegelsen for å frigjøre landet. Vaan, en ung mann som mistet familien i krigen, drømmer om å fly fritt over himmelen. Bli med når de allierte med helt ulike bakgrunner kjemper for frihet og avsatte monarker og legger ut på et farlig eventyr for å redde landet de elsker.

  Inneholder en mengde nyheter som gjør spillopplegget bedre:

  • Zodiac-oppgavesystemet – et bedre system for nivåheving av figurer, som tar hensyn til spillernes preferanser
  • Trial-modus – kjemp mot monstre og fiender i opptil 100 kamper på rad
  • Speed-modus – Beveg deg raskere gjennom spillverdenen

  Siste generasjons HD-grafikk, deriblant figurer og filmsekvenser som er remastret fra grunnen av i HD.


FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Lanseringsdato: 30. april 2019
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: SQUARE ENIX ltd.
©2006, 2017 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. THE ZODIAC AGE is a registered trademark or trademark of Square Enix Co., Ltd. ILLUSTRATION: ©2006 YOSHITAKA AMANO FINAL FANTASY, SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd.