fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Game Builder Garage

 • Har du noen gang drømt om å lage ditt eget spill? Denne drømmen kan endelig bli virkelighet når Game Builder Garage lanseres i fysisk utgave til Nintendo Switch den 10. september!

  Ved å bruke Game Builder Garage vil du få bedre innsikt i både spilldesign og visuell spillprogrammering på en morsom og intuitiv måte. Her kan du enkelt designe drømmespillet ditt, fra plattformspill til racingspill og shmups, for å nevne noen. Første gangen du starter opp spillet vil du begynne i «Lesson Mode». Her vil du få en introduksjon til Nodon-karakterene og hvordan du kan bruke dem. Når du har gått igjennom introduksjonen låser du opp «Free Programming Mode», og her er det bare fantasien som setter grenser!

  Med Game Builder Garage kan hvem som helst gå fra blanke ark til en velfungerende prototype på null komma niks! Her vil du også få en visuell introduksjon til spillprogrammering. Du kan med et lite knappetrykk når som helst gå fra spillskjermen til programmeringsskjermen med «Nodon»- karakterene. På den måten er det lett å teste ut forskjellige mekanikker og finpusse spilldesignet.

  Om du ser etter inspirasjon, så kan du enkelt dele og laste ned spill fra venner og familie. Dette er en flott måte å vise frem dine spillkonsepter samt å se hvordan andre har utformet sine spill. Og best av alt, du kan se alle «Nodon»- karakterene som ligger bak spillet!

  I Game Builder Garage styrer du enten ved hjelp av Joy-Con-kontrolleren, en Nintendo Switch Pro Controller eller ved å bruke stikkene på Nintendo Switch Lite. Som om ikke det var nok, så kan du også lage spill ved å koble til en kompatibel datamus til USB-porten på Nintendo Switch-dokkingstasjonen.

  Start å lag dine drømmespill når den fysiske versjonen av Game Builder Garage kommer eksklusivt til Nintendo Switch den 10. september!


Game Builder Garage

Lanseringsdato: 10. september 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Utdannelse
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Demo tilgjengelig