fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

 • Tre ikoniske byer, tre episke historier. Spill de sjangerdefinerende spillklassikerne i Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition!

  Spillene er oppdatert for både en ny generasjon konsoller og spillere, med fantastiske forbedringer som inkluderer et helt nytt lyssystem, miljøoppgradering, høyoppløste teksturer, betydelig bedre sikt samt mye mer. I tillegg kan du nyte alle tre spillene med det deilige kontrolloppsettet du kjenner igjen fra Grand Theft Auto V!

  Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition inneholder:

  • Grand Theft Auto III: Det hele begynte i Liberty City, byen som satte en helt ny standard når det kom til friheten du har i spill. Du kunne endelig gå akkurat hvor du ville (og viktigere stjele hva som helst)! Følg en reise som setter deg i midten av en kriminell underverden hvor du hele tiden vil bli satt på prøve!
  • Grand Theft Auto: Vice City: Det er på tide å dra tilbake til «The 80s»! Fra spenstige hårfrisyrer til pastellfargerede dresser. Alle muligheter ligger foran Tommy Vercetti idet han trår inn i dette tropiske, neon-fargede paradiset! Gjør deg klar for å følge en reise fylt av forræderi, hevn og muligheter (for de som tør). En ny verden åpner seg for den som er villig til å følge drømmene sine i Vice City!
  • Grand Theft Auto: San Andreas: Det har nå gått fem år siden Carl ‘CJ’ Johnson klarte å forlate Los Santos i San Andreas, en by sterkt preget av korrupsjon, store mengder narkotika og gjengkriminalitet. CJ ser seg nødt til å returnere til byen når han finner ut at moren hans har blitt drept. Familien holder på å falle fra hverandre, og det går ikke stort bedre med barndomsvennene. Når han returner blir han på toppen av det hele urettmessig beskyldt for et mord av noen korrupte politifolk. Dette er bokstavelig talt startskuddet på en reise som vil ta ham over hele San Andreas!

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Lanseringsdato: 11. februar 2022
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Rockstar Games
Distributør: Bergsala