fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Hades

 • Kjemp deg ut av helvete i Hades, det kritikerroste spillet som endelig kommer i fysisk format til Nintendo Switch!

  Hades er et «god/rouge-like dungeon crawler»-spill (for å si det på godt norsk) som kombinerer de absolutt beste aspektene ved Supergiants tidligere spill. Den kritikerroste spillutvikleren har denne gangen kombinert den raske og actionfylte spillmekanikken vi kjenner fra Bastion med den rike atmosfæriske dybden fra Transistor, og til slutt kombinert dette med den sterke og karakterdrevne historiefortellingen i Pyre.

  Kjemp deg ut fra helvete

  Som den udødelige prinsen av underverdenen har du makten til å bruke en rekke mytiske våpen fra Olympus til å bryte deg fri fra dødsguden Hades. En episk historie utspiller seg for hvert og ett av dine unike rømningsforsøk mens du stadig blir sterkere.

  Utløs raseri fra hele Olympus

  Olympus står bak deg! Møt Zeus, Athena, Poseidon og flere kjente guder og karakterer fra gresk mytologi. Gjennom disse møtene kan du låse opp en rekke nye krefter og andre oppgraderinger i spillet kjent som «boons». Det finnes mer enn tusen forskjellige måter å kombinere «boons» og å bygge karakteren din på, idet du slåss deg igjennom (og forhåpentligvis ut av) underverdenen.

  Bli venner med guder, spøkelser og monstre

  Det finnes et fargerikt persongalleri av fantastiske karakterer i alle former og fasonger i spillet. Gjennom å bygge relasjoner med disse, vil du oppdage tusenvis av unike historier idet du lærer mer om den dysfunksjonelle familien du dessverre (eller heldigvis) er en del av.

  Spillet er bygget for gjenspillbarhet

  Nye overraskelser venter hver gang du tar opp kontrolleren og gjør deg klar for å dra tilbake. Ved å bruke «Mirror of Night» blir du stadig sterkere idet du igangsetter nye rømningsforsøk fra underverdenen. Brettene forandrer seg konstant, men pass deg, for selv om brettet er i forandring, så husker bossene deg!

  Ingenting er umulig

  Permanente oppgraderinger betyr at du ikke trenger å være en gud for å oppleve både en gripende historie og spennende kamper. Men, hvis du tilfeldigvis er en, så skru opp vanskelighetsgraden og gjør deg klar for hvite knoker idet du tester ut ferdighetene dine!

  Supergiants unike stil

  Som nevnt er det vanskelig å komme unna at dette er et Supergiant-spill, med sin rike og unike atmosfære. Her spiller Supergiant på alle strengene, og det kommer tydelig frem i hvordan dette kritikerroste spillet blir omtalt. Utforsk spektakulære håndmalte miljøer og et fantastisk musikkspor mens du opplever og utforsker alt det underverdenen har å by på!

  Fysisk utgivelse eksklusivt på Nintendo Switch:

  Endelig blir dette kritikerroste spillet også sluppet fysisk! Den fysiske versjonen inkluderer ekstramateriale, som et 32-siders karakterkompendium med illustrasjoner av guder, spøkelser og monstre fra spillet. I tillegg får du med en nedlastningskode til den fantastiske spillmusikken.

  Men la oss heller ikke glemme selve spillet! Her får du dusinvis, kanskje til og med hundrevis, med actionfylte timer i et fantastisk spennende spillunivers inspirert av gresk mytologi. Og den episke historien utfolder seg, igjen og igjen!

   

  Karakter 6/6
  "Engasjerende og flotte roller. Flytende og fantastisk spillmekanikk med mange muligheter. Nydelig verden som er flott tegnet og animert. En roguelike som passer alle."

  − Pressfire.no


  Karakter 9/10
  "Perfekt balanse mellom mestring og utfordring, frisk og interessant tolkning av de greske gudene, kontrollsystemet sitter som støpt, velbalansert spill som henter alt det beste fra sjangeren, eminent musikk."

  − Gamereactor.no


  Karakter 9/10
  "Hades er rett og slett dritkult på alle mulige måter."

  − Gamer.no


Hades

Lanseringsdato: 19. mars 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Supergiant Games