fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Luigi’s Mansion 3

 • Et spøkelsesfylt og slimete mareritt venter deg i Luigi's Mansion 3!

  Det som skulle ha vært en avslappende hotellutflukt, viser seg snart å være et plott for å fange Mario og vennene, orkestrert av ingen ringere enn hans høyhet King Boo. Det er på tide for den nølende og feige helten Luigi å suge inn frykten og utforske de skremmende etasjene til et overnaturlig hotell for å redde dem!

  Heldigvis for Luigi har hans gamle kompis Professor E.Gadd noen nye, stilige oppfinnelser som er klare til eksperimentering! Utstyr deg med den oppgraderte Poltergust G-00 for å klaske, røske og blåse vekk beskyttelsen til spøkelsene, eller påkall den helgrønne og slimete dobbeltgjengeren Gooigi, som kan hjelpe Luigi med å overkomme vanskelige hindringer han ikke klarer på egen hånd. Bytt mellom Luigi og Gooigi, eller inviter en venn med på moroa og kontroller en karakter hver.

  Frykt ikke om du for redd til å stå opp mot de frekke spøkelsene alene, for opptil åtte spillere kan slå seg sammen lokalt eller online* i ScareScraper**, en prøvelse bestående av etasjer fylt med forskjellige samarbeidsoppgaver som må fullføres innen en viss tid.

  • Han er fortsatt en reddhare, men denne gangen har Luigi flere redskaper og evner enn noensinne. Lær deg å mestre Luigis kraftige nye manøvre: Slam, Suction Shot og Burst!
  • Få hjelp av Professor E. Gadds oppfinnelse, Gooigi, en helgrønn dobbeltgjenger som kan presse seg gjennom trange passasjer, gå på pigger og generelt sett hjelpe Luigi å overkomme ulike hindringer kan ikke kan klare på egen hånd. 
  • Bytt mellom Luigi og Gooigi når du spiller alene, eller inviter en venn med på moroa og kontroller en karakter hver.
  • Utforsk de forræderske etasjene til luksushotellet The Last Resort, som er fylt med finurlige feller og hjemsøkende fiender.
  • Opptil åtte spillere kan kjempe mot tiden for å rydde etasjene for bestemte objekter i ScareScraper.

  Karakter 9/10
  "Luigi’s Mansion 3 er et uten tvil et bra spill."

  − ITavisen.no


  Anbefales fra syv år!
  "Luigi’s Mansion 3 er et fantastisk spill med humor og smarte, logiske hindringer. Grafikken er fenomenal, hotellet er vel verdt å utforske og dessuten variert, og spøkelsene og lederskikkelsene har alle personlighet. Ikke minst, så er det gøy å slenge rundt på spøkelser når man skal fange dem med «støvsugeren» sin. Og for de som virkelig vil ha mer utfordring, kan man bruke mye tid på å lete etter skjulte skatter."

  − Barnevakten.no


  Karakter 8/10
  "Luigi's Mansion 3 er et litt annerledes Nintendo-spill som scorer høyt på "kose seg"-skalaen, og får en solid åtter."

  − Gamereactor.no

   

  * Flerspiller krever en kompatibel kontroller per spiller. Ytterligere kontrollere (selges separat) kan derfor være nødvendig. Lokal, trådløs flerspiller krever én konsoll og ett eksemplar av spillet per spillerpar. En Nintendo Account og et betalt onlinemedlemsskap kreves for å spille online.

  **ScareScraper-modusen kan spilles online eller lokalt med opptil åtte spillere på fire Nintendo Switch-konsoller.


Luigi’s Mansion 3

Lanseringsdato: 31. oktober 2019
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Next Level Games
Distributør: Bergsala
© 2019 Nintendo Co., Ltd.