fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Golf: Super Rush

 • Det er på tide å tørke støvet av golfkøllene når Mario Golf-serien endelig vender tilbake og får sitt første spill på Nintendo Switch!

  Bli med yndlingskarakterene dine fra Mushroom Kingdom på tidenes golfeventyr! Her kan du spille sammen med både venner og familie idet dere utforsker de fantastiske banene fylt med nydelige natur og spennende landskap.

  Få inn den grommeste svingen, enten ved å bruke knappene på kontrolleren eller ved å svinge Joy-Con-kontrolleren som en golfkølle. Dette er det nærmeste du kommer en golfbane uten å være der, i hvert fall med Mario og vennene hans! Og akkurat som på ekte må du ta både terreng og vindretning til etterretning før du legger inn det perfekte slaget. Det finnes heldigvis også en rekke hjelpemidler som kan hjelpe deg med hvordan du skal slå for å komme nærmest mulig greenenI

  I Mario Golf: Super Rush finner du også den helt nye modusen «Speed Golf». Her starter alle spillerne samtidig, og det handler selvfølgelig om å komme seg først i mål. Klin til ballen og legg på sprang! Her gjelder det ikke nødvendigvis om å være den beste golfspilleren, men snarere den raskeste. Det finnes også en rekke kjente «Power Ups» på banen som kan gi deg kraftigere slag, eller som du kan bruke til å sabotere motspillerne dine. Her er alt lov, så lenge du kommer deg først til flagget!

  Det finnes også en historiemodus hvor du kan konkurrere med din helt egen Mii-karakter og ta steget fra en junior til en profesjonell golfer. Her vil du kunne utfordre kjente og kjære karakterer fra Mushroom Kingdom i jakten på å bli den beste golferen. Du vil kunne bruke poeng du tjener opp underveis til å oppgradere og utvikle karakteren din akkurat slik du vil.

  Den beste sommeropplevelsen får du på golfbanen med Mario og vennene hans når Mario Golf: Super Rush kommer til Nintendo Switch den 25. juni 2021.

  Du kan spille alene eller med opptil tre andre spillere lokalt eller over internett.


Mario Golf: Super Rush

Lanseringsdato: 25. juni 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Sport
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala