nintendo logo

 

 

 

 

 

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  • MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serien vender tilbake for første gang på ti år med et nytt actionrollespill – eksklusivt til Nintendo Switch!

    Sett sammen ditt ultimate lag av Marvel-superhelter fra et stort utvalg av karakterer, som blant annet inkluderer karakter fra «The Avengers», «Guardians of the Galaxy» og «X-Men». Samarbeid med venner for å forhindre at den gale, kosmiske, tyrannen Thanos og hans hensynsløse gjeng, The Black Order, ødelegger galaksen.

    I denne nye historien forenes helter og skurker i et kappløp på tvers av Marvel-universet i jakten på såkalte «Infinity»-steiner, som Thanos og The Black Order vil bruke til å frigjøre et kosmisk kaos. Hvert eneste stopp på den farlige reisen vil by på populære karakterer og ikoniske steder.

    For første gang i serien kan du komme nærmere handlingen ved å flytte kameravinkelen til et over-skulderen-perspektiv, noe som vil gjøre spillopplevelsen enda bedre! Spill alene eller inviter venner til å spille sammen med deg på opptil fire konsoller. Spill online, offline via lokal trådløs kommunikasjon eller gi en Joy-Con til en venn, slik at han eller hun kan bli med på laget ditt. Med ett ekstra sett med Joy-Con-kontrollere (selges separat) kan fire spillere slå seg sammen på én konsoll!


Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Lanseringsdato: 2019
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Rollespill
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Utgiver: Nintendo/Marvel
© 2018 MARVEL