fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

New Pokémon Snap

 • New Pokémon Snap er et helt nytt eventyr til Nintendo Switch som er inspirert av det klassiske Nintendo 64-spillet Pokémon Snap.

  Finn unike og sjeldne Pokémon idet du utforsker deres naturlige habitat i New Pokémon Snap, kun til Nintendo Switch! Ta bilder av ville Pokémon og finn ut mer om Pokémons fantastiske verden sammen med Professor Mirror når du utforsker tette jungler, majestetiske ørkener med mer!

  Her kan du oppleve hvordan Pokémon egentlig oppfører seg i naturen, hvordan de leker og hvordan de slapper av. Dra mellom øyene som utgjør Lental-regionen og undersøk det mystiske Illumina-fenomenet! Det viser seg nemlig at både noen Pokémon, så vel som visse planter lyser opp på en helt spesiell måte i denne regionen. For å løse mysteriet er det nettopp dine observasjoner av Pokémon i det fri som vil være avgjørende! Spillet bygger på den samme klassiske spillmekanikken du finner i Pokémon Snap-spillet fra 1999 til Nintendo 64, men denne gangen finnes det nye og ukjente øyer å utforske og en rekke nye Pokémon å se!

  Hopp inn i transportasjons-podden din NEO-ONE og dra til en rekke forskjellige steder inkludert strender, jungler og ørkener for å fange tidligere ukjent Pokémon-oppførsel på film. Du kan til og med hive ut litt frukt for å fange oppmerksomheten deres. Selvfølgelig vil du også kunne samle bildene slik at du kan bygge din egen Pokémon Photodex!

  Ta så mange bilder du kan, for det er nettopp dine fotografier og observasjoner som kan være nøkkelen til å løse mysteriet rundt de lysende Pokémon du støter på!

  Pokémon Snap

  Utforsk ørkener, jungler og mer samtidig som du fotograferer dine Pokémon-favoritter og oppdager hvordan de lever i det fri!

  islands

  Utforsk vakre strender og øyer!

  the wild

  Opplev Pokémon i naturen.

  photos

  Ta bilder av Pokémon som du aldri har sett dem før!

  Photodex

  Fyll opp din egen Pokémon Photodex!

   

  Karakter 5/6
  "Superkoselig Pokémon-safari — «New Pokémon Snap» på Nintendo Switch leverer avslappet kos og intens spillglede i omtrent like store doser."

  − NRK.no


  Karakter 8/10
  "Dette er et spill både gamle og unge fans vil ha mye glede av, og det skal godt gjøres å ikke bli sjarmert av noen av de søteste krabatene."

  − Gamereactor.no


  Karakter 7/10
  "Fengende og visuelt flott fotoeventyr"

  − Gamer.no


New Pokémon Snap

Lanseringsdato: 30. april 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Eventyr, Simulering
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Distributør: Bergsala
©2020 Pokémon. ©1995–2020 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. ©1999 Nintendo / HAL Laboratory, Inc. Developed by BANDAI NAMCO Studios Inc.