fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Paper Mario: The Origami King

 • Bli med Prinsesse Peach, Mario og Luigi idet de deltar på kongerikets origamifestival i Paper Mario: The Origami King.

  Det kan virke som at King Olly – som påstår han hersker over hele Origami Kingdom – har pønsket ut en ond plan som ser ganske så skummel ut, i hvert fall på papiret. Noen må redde dagen! I Paper Mario: The Origami King vil Mario støte på noen av sine største utfordringer hittil. Og som om det ikke er nok, så har King Olly bundet inn slottet til Prinsesse Peach i fargerike bånd og fraktet det til et fjell langt, langt borte. Han har til og med forvandlet Bowsers undersåtter til brettede soldater som han har vervet til å støtte sin forræderske plan.

  Heldigvis er Mario utstyrt med et arsenal av nye verktøy for å sikre ham seieren over King Olly. Med en ny egenskap kalt 1000-Fold Arms kan du nemlig interagere med og forandre landskap ved å dra, strekke eller skrelle av deler. Dette vil hjelpe deg med å oppdage nye steder, løse puslespill og finne skjulte overraskelser! I løpet av eventyret vil du også kunne rekruttere dine egne allierte blant kjente og kjære karakterer, så vel som et par nye, inkludert King Ollys søster Olivia og noen andre karakterer du kanskje ikke hadde ventet. Selv Bowser har ikke brettet seg inn etter King Ollys vilje, og Mario må ta imot all hjelp han kan få!

  I Paper Mario: The Origami King introduseres et nytt ringbasert kampsystem, slik at du kan bruke puslespillferdighetene dine til å stille opp fiender og maksimere skaden! Selv om fiendene er skapt av papir, så er kampene langt i fra flate. Med et dynamisk turbasert kampsystem, så kreves det både kløkt og taktikk for å krølle til planene til King Olly.

  Utforsk en fargerik verden, opplev spennende minispill og løs endeløse mysterier i dette morsomme Paper Mario-eventyret!


  Karakter 8/10
  "Paper Mario: The Origami King er jevnt over et bra spill. Kampsystemet er utfordrende, men oppleves aldri urettferdig. Grafikken og spillverdenen er fabelaktig utformet og musikken er spot on."

  − ITavisen.noPaper Mario: The Origami King

Lanseringsdato: 17. juli 2020
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
©2020 Nintendo Program ©2020 Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS