fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Scarlet

 • Pokémon Scarlet og Pokémon Violet er de to nyeste kapitlene i Pokémon-serien. Med disse to nye titlene vil du kunne oppleve en virkelig evolusjon av den populære spillserien, for denne gangen ligger faktisk hele verden for dine føtter!

  Utforsk vakre landsbyer som sømløst glir inn i en ødemark uten grenser. Og Pokémon finner du selvfølgelig overalt! Opplev en verden fylt med Pokémon, fra Pokémon som flyr gjennom himmelen, til Pokémon dypt i sjøen, og selvfølgelig finner du et hav av Pokémon i de vakre skogene. Ja, selv på landeveien vil du treffe på nye Pokémon!

  Du kjemper som alltid mot ville Pokémon for å fange dem, men denne gangen i en helt ny og åpen verden som alle, uansett alder kan nyte. Du kan også for første gang oppleve vakre øyeblikk sammen med både venner og familie idet dere sammen utforsker fantastiske landskap og spennende landsbyer. (Du kan spille over internett med opptil tre andre spillere*).

  Møt helt nye Pokémon:

  Allerede fra starten av spillet må du velge mellom tre helt nye Pokémon: Sprigatito, Fuecoco eller Quaxly.

  CI NSwitch Pokemon ScarletAndViolet Starter Grass b CMM big

  Sprigatito
  Type: Gress

  CI NSwitch Pokemon ScarletAndViolet Starter Fire b CMM big

  Fuecoco
  Type: Ild

  CI NSwitch Pokemon ScarletAndViolet Starter Water b CMM big

  Quaxly
  Type: Vann

   

  Legendariske Pokémon:

  Om du velger å starte med Pokémon Scarlet, vil du etter hvert møte på Koraidon, men om du derimot starter med Pokémon Violet er det Miraidon som venter deg. Dette er to legendariske Pokémon som begge har ekstraordinære krefter, men det skjuler seg også mye mystikk rundt disse to skapningene.

  Nye karakterer:

  Du vil møte en rekke nye karakterer som for eksempel Nemona, en solstråle av en Pokémon-trener som elsker å kjempe! Hun vil kunne guide deg igjennom spillet, og det er alltid deilig å ha en erfaren Pokémon-trener man kan spørre om råd. I Pokémon Scarlet vil du møte Professor Sada, mens i Pokémon Violet vil du forholde deg til Professor Turo. De forsker begge på de tidligere legendene fra regionen, og det kan godt være at de trenger litt hjelp..

  Merk at starterantrekket ditt også vil være basert på om du spiller Pokémon Scarlet eller Pokémon Violet, og hvem vet hvilke eventyr som venter deg

  *Spilling over internett krever et aktivt Nintendo Online-abonnement.

Pokémon Scarlet

Lanseringsdato: 18. november 2022
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Eventyr, Rollespill
Utgiver: Nintendo
©2022 Pokémon. ©1995–2022 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc

Relaterte produkter

Pokémon Violet
Pokémon Scarlet og Pokémon Violet er de to nyeste kapitlene i Pokémon-serien. Med disse to nye titlene vil du kunne...
Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition
Få både Pokémon Scarlet og Pokémon Violet i en eksklusiv samlepakke med en unik SteelBook.