fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Sakuna: Of Rice and Ruin

 • I Lofty Realms himmelske hovedstad hersker velstand og overflod, og den forkjælte gudinnen Sakuna lever et behagelig og luksuriøst liv der hun hviler på sine foreldres laurbær. I verdenen under, i Lowly Realm, jager en ondsinnet fjellbanditt en gruppe desperate mennesker til kanten av et stup. En bro mellom de to rikene dukker opp, og det er der Sakunas og «menneskebarnas» stier krysses.

  I kaoset som følger, forårsaker gudinnen og de dødelige en stor eksplosjon som gjør at himmelherskeren Lady Kamuhitsuki får et horn i siden til dem. Hun forviser dem til Hinoe Island, et mystisk sted på grensen mellom jorden og himmelen, stedet der Sakunas foreldre en gang levde. Hun gir dem ordre om å ta «Isle of Demons» tilbake fra klørne til en hærskare med monstre.

  Som datter av en krigsgud og fruktbarhetsgudinne må Sakuna finne tilbake til den hun egentlig er, ved å utstå elementene, kjempe mot monstre og kultivere jorden i den utemmede villmarken. Ved å hjelpe sin udødelige beskytter kan menneskene som ble forvist sammen med henne, finne en ny mening med livet, en mening som ble stjålet fra dem i det krigsherjede Lowly Realm. Sammen må den underlige gruppen temme både jorden og demonene på Hinoe Island.

   Sakuna: Of Rice and Ruin er utviklet av Edelweiss, tomannsteamet bak indiefavoritten Astebreed, og kombinerer siderullende action med en avansert produksjons- og jordbrukssimulator. Spillerne tar på seg rollen som Sakuna, en forkjælt frodighetsgudinne som blir forvist til en farlig øy sammen med en gruppe uglesette mennesker. Etter hvert som hun utforsker den vakre, men farlige øya, finner hun et nytt hjem i en liten fjellby og viser at hun er tittelen verdig ved å høste inn ris og gi menneskene et bedre liv.

  INNHOLD

  Raffinert siderullende plattformaction

  Med gårdsredskaper som våpen utfører du kjappe og kraftige kombinasjoner og spesialangrep for å nedkjempe demoniske monstre, mens det å mestre den magiske «divine raiment» er essensielt når du skal ta deg til plattformer langt borte, unngå farer og beseire sterke fiender.

  Detaljert 3D-gameplay med simulatorstil

  Lær deg urgammel jordbrukskunst ved å følge detaljerte trinn, fra å plante til å høste inn og kultivere perfekte korn. Fruktbarhetsgudinnen Sakunas styrke vokser for hver gang hun høster inn en frisk avling med ris, og egenskaper som estetikk og smak har direkte samband med kampevnene hennes.

  Skap et hjem i villmarken

  Sakunas dødelige partnere lager våpen, rustninger og måltider til henne ved å bruke materialene og ingrediensene hun samler på eventyr. Ved å fullføre oppdrag for menneskene igjen låses enda flere alternativer opp.

  En unik vri på japansk mytologi

  Heltinnen hører hjemme i en gudeverden som bygger på japansk mytologi, men her ser du alt fra en ny vinkel. Historien og spilluniverset er fullt av vakre detaljer og elementer – noen velkjente, noen helt nye.


Sakuna: Of Rice and Ruin

Lanseringsdato: 20. november 2020
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr, Simulering
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Marvelous Europe Limited / XSEED Games