fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Shin Megami Tensei V

  • I det nyeste spillet i den kritikerroste Shin Megami Tensei-rollespillserien spiller du som en videregående elev som må lære seg hvordan å utnytte sine nyoppdagede krefter for å kjempe seg gjennom et demoninfisert ødeland.

    Et brutalt mord i Tokyo gjør at vår unge helt må gå en omvei hjem. Denne omveien resulterer i at han blir både begravet og mister bevisstheten.. Når han endelig våkner opp befinner han seg i et helt nytt Tokyo, som nå virker mer som en forlatt ødemark enn en verdensmetropol.. Den nye byen kalles bare for Da'at etter apokalypsen som har inntruffet.

    Som om det ikke skulle være nok så ønsker også blodtørstige demoner å drepe vår kommende helt! Heldigvis så dukker det opp en reddende engel i siste sekund og sammen blir de to satt sammen til et vesen som hverken er et menneske eller en demon, nemlig en Nahobino!

    Med nye krefter må vår helt ta seg igjennom Da'at, et gåtefullt rike fylt av mystiske guder og demoniske tyranner som stadig er i konflikt i kampen for å overleve. På jakt etter svar må du kjempe deg igjennom både lyset og mørket, rekruttere demoner ved hjelp av forhandlinger og kjempe deg igjennom det episke og gudommelige eventyret som ligger foran deg!


Shin Megami Tensei V

Lanseringsdato: 12. november 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Rollespill, Strategi
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: ATLUS
Distributør: Bergsala

Relaterte produkter

Shin Megami Tensei V: Fall of Man Premium Edition
I det nyeste spillet i den kritikerroste Shin Megami Tensei-rollespillserien spiller du som en videregående elev som må...