fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Starlink: Battle for Atlas

 • Kontroller romskipet ditt og befri stjernesystemet Atlas fra Grax og den onde robotstyrken «The Forgotten Legion»

  Oppdag en helt ny spillopplevelse mens du deltar i episke kamper i rommet i Starlink: Battle for Atlas til Nintendo Switch. Bygg et fysisk romskip som du fester på håndkontrolleren mens du spiller. Utrust romskipet med ulike deler og se hvordan det forandres i sanntid i spillet.

  Sett sammen flåten din, velg og vrak blant piloter, romskip og våpen for å skape din egen spillestil og beseire fienden.

  Skreddersy romskipet ditt – valget er helt og holdent ditt!

  Sett sammen ulike piloter, skrog, vinger og våpen for å skape det ultimate skipet med mange tilpasningsmuligheter. Endringer av det fysiske romskipet vil gjenspeiles i spillet, og du kan umiddelbart kaste deg inn i kamper for å teste det!

  Utforsk et helt stjernesystem

  Reis sømløst mellom eksotiske, utenomjordiske verdener i stjernesystemet Atlas. Hver planet har sin egen identitet, økosystem og dyreliv. Men vær forsiktig! Verdensrommet kan være svært farlig, og du kommer garantert til å støte på mange utfordringer. Valgene du tar vil påvirke verdenene. Alt du gjør vil ha en innvirkning på eventyret, og fiender vil reagere på handlingene dine og slå tilbake på en intelligent måte. Om du ikke stopper dem, kommer de til å ta over hele stjernesystemet…

  Vær kreativ

  Bygg din egen unike spillestil. Eksperimenter med ulike piloter, våpentyper og effekter for å oppdage og slippe løs ødeleggende angrep mot fiender mens du takler dødelige utfordringer.

  Eksklusivt for Nintendo Switch

  Fox McCloud dukker opp som en spesiell gjestepilot i Starlink: Battle for Atlas til Nintendo Switch. Du vil ha muligheten til å utforske romskipet Arwing fra Star Fox-serien og samarbeide med "The Starlink Initiative" for å stoppe "The Forgotten Legion".


Starlink: Battle for Atlas

Lanseringsdato: 16. oktober 2018
Sjanger: Eventyr, Rollespill, Arkade
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Ubisoft