fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario 3D All-Stars

 • TRE SPILL, ÉN STJERNESPEKKET SAMLING! Super Mario 3D All-Stars inkluderer Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy.

  Opplev tre av Marios største 3D-eventyr i Super Mario 3D All-Stars til Nintendo Switch! Denne samlingen inneholder Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Alle spillene er optimalisert for Nintendo Switch og kommer med oppdatert HD-grafikk, forbedret oppløsning og Joy-Con-kontrollerstøtte. I tillegg får du tilgang til all den episke musikken fra spillene! Kos deg med hele tre fulle musikkalbum med over 170 nostalgiske låter og nyt musikksporene når og hvor som helst!

  Super Mario 64

  SM3DAS 64 630x400

  Opplev (eller gjenopplev) Marios fantastiske 3D-debut i spillet Super Mario 64. Med et tidløst kontrolleroppsett, som har blitt brukt i alle 3D Mario-spillene siden, er du garantert en god spillopplevelse. Hopp fra vegger, ta en backflip eller utforsk de mange maleriene i Prinsesse Peachs slott for å samle «Power Stars» og stoppe Bowser!

  Super Mario Sunshine

  SM3DAS SUNSHINE 630x400

  Det er på tide å ta turen til stranden! Mario reiser til den nydelige øya Delfino for en tropisk ferie med venner, men finner fort ut at han må nøste opp i uhumskheter med hjelp av hans nye verktøy F.L.U.D.D. Klarer Mario å finne ut av mysteriet på øya og hvem som står bak? Sammen med hans nye følgesvenn kan Mario utforske øya på en rekke kreative måter takket være den fantastiske vannpumpen!

  Super Mario Galaxy

  SM3DAS GALAXY 630x400

  Mario drar på et intergalaktisk eventyr for å hjelpe Rosalina og Prinsesse Peach fra Bowsers astronomiske planer. Hopp fra planet til planet i det du utfordrer gravitasjonen! Du kan velge å bruke bevegelsessensoren i kontrolleren for å styre eller gi Joy-Con-kontrolleren til en venn som kan hjelpe deg i «Co-Star»-modusen.


 • Music Player


  Super Mario 64


  Super Mario Galaxy


  Super Mario Sunshine


Super Mario 3D All-Stars

Lanseringsdato: 18. september 2020
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr, Plattformer
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala