fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario Odyssey

 • Begi deg ut på et helt nytt, storslått Mario-eventyr!

  Bli med Mario på et kjempestort, verdensomspennende 3D-eventyr og bruk de utrolige evnene hans til å samle såkalte «Power Moons» slik at du kan få fart på Marios luftskip, The Odyssey, og redde Prinsesse Peach fra Bowsers grufulle bryllupsplaner!

  Super Mario Odyssey er Marios første 3D-eventyr i sandkassestil siden fanfavorittene Super Mario 64 på Nintendo 64 og Super Mario Sunshine på Nintendo GameCube.

  I dette spillet skal du besøke massive 3D-kongeriker som er fylt til randen med hemmeligheter og overraskelser. Mario kan ikle seg forskjellige kostymer og benytte omgivelsene på mange kreative måter, slik som å styre kjøretøy eller utforske seksjoner som Pixel Mario.

  Marios nye partner, Cappy, gir ham nye manøvre som «Cap Throw», «Cap Jump» og «Capture», noe som gir en ny og frisk vri på den klassiske Super Mario-formelen og dermed definerer dette nye eventyret. Med «Capture» kan Mario ta kontroll over alle mulige slags ting, inkludert gjenstander og fiender!

  Spillet byr også på nye og spennende områder, som den skyskraperfylte New Donk City, og du vil garantert støte på gamle venner og fiender mens du prøver å redde Prinsesse Peach fra Bowsers klør og sette en stopper for de grusomme bryllupsplanene hans.

  Gjør deg klar til å oppleve underlige og fantastiske steder langt borte fra Mushroom Kingdom!

  Spill med en venn

  Gi en Joy-Con til en venn slik at dere kan nyte spillet sammen. Spiller nummer én kontrollerer Mario, mens spiller nummer to kontrollerer Cappy, Marios nye venn.  

  Bruk «Snapshot Mode» til å fryse tiden og ta bilder som du kan tilpasse med ulike filter osv. Bildene kan deles via sosiale medier eller lastes opp til en PC eller smart-enhet* med hjelp av Nintendo Switch-konsollens innebygde verktøy for skjermbilder.

  *micro-SD-kort kreves, selges separat.

  Flere produkter

  I forbindelse med lanseringen av Super Mario Odyssey kom det en ny konsollpakke kalt Nintendo Switch - Super Mario Odyssey Edition. Denne pakken inneholder en Nintendo Switch-konsoll med Mario-røde Joy-Con-kontrollere og en nedlastingskode til spillet.

  Tre Super Mario Odyssey amiibo-figurer, Mario, Princess Peach og Bowser i bryllupsklærne sine, ble også lansert, både  individuelt og som en samlepakke. Noen tidligere utgitte amiibo-figurer vil også være kompatible med denne tittelen. Bruk kompatible amiibo-figurer for å få hjelp i spillet eller til å låse opp nye kostymer!

  Gratis oppdatering!

  En gratis oppdatering som inkluderer et nytt minispill kalt Balloon World samt nye antrekk og Snapshot-filtre er nå tilgjengelig. Klikk her for å lese mer om den! 

  Mario amiibo

  Marios bryllupsantrekk


  Midlertidig uovervinnelighet

  Peach amiibo

  Peach sin brudekjole


  Ett «Life Up Heart»

  Bowser amiibo

   Bowsers bryllupsantrekk


  Avslør hvor det finnes mynter

  Obs! Bryllupsantrekkene kan også låses opp uten amiibo-figurene.


  10/10
  "Super Mario Odyssey er ene og alene grunn til å kjøpe Nintendo Switch."

  ITavisen


  6/6
  "Bonkers, sabla gøy og helt uimotståelig feel-good. Mario – du har ikke glemt det, du."

  Pressfire.no


  6/6
  "Super Mario Odyssey er alt du kan ønske deg av et Mario-spill og tusen ganger mer. "

  − Adressa.no


  6/6
  "Det beste Mario-spillet jeg noensinne har spilt."

  NRK P3 Filmpolitiet


  6/6
  «Mario er selve symbolet på at spill er lek. Makan til lekent, kreativt, sprudlende og selvsikkert spill har jeg faktisk ikke sett siden Mario 64 redefinerte plattformspillene for tyve år siden. Super Mario Odyssey er et mesterverk og viser nok en gang at Nintendos forståelse av spillmediet er på et helt annet plan enn resten av bransjen.»

   - Smart+


  6/6
  “Beste Mario på 21 år.”

  − Harstad Tidende


  6/6
  "Kanskje Marios beste."

  − Spill.no

   
 • Princess Peach Wedding
  Peach er Sopprikets egen prinsesse. Hun har vanligvis på seg en rosa ballkjole, men denne gangen er den byttet ut mot...
  Mario Wedding
  I denne versjonen fra Super Mario Odyssey er den modige helten Mario kledd i stilige, hvite bryllupsklær.
  Bowser Wedding
  Superskurken Bowser kidnapper ofte prinsesse Peach, men heldigvis kommer Mario alltid til unnsetning. I denne versjonen...
  Mario + Peach + Bowser Wedding
  Et bryllup ventes i Super Mario Odyssey… Her er både Peach, Mario og Bowser iført utrolig stilige bryllupsantrekk....

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Super Mario Odyssey

Lanseringsdato: 27. oktober 2017
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr, Plattformer
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

1-2

Bordmodus

1-2

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: amiibo, TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus

Relaterte produkter

Deluxe Travel Case: Super Mario Odyssey
En lekker oppbevaringsveske som beskytter Nintendo Switch-konsollen fra smuss og riper når du er ute på farten. Vesken...
Nintendo Switch - Super Mario Odyssey Edition
Hjemmekonsollen som du kan ta med deg hvor som helst! I pakken følger det med en nedlastingskode til spillet Super...
Nintendo Switch Carrying Case - Super Mario Odyssey Edition
Flott, rød veske med Super Mario Odyssey-tema som beskytter Nintendo Switch fra smuss og riper. En beskyttelsesfilm til...