nintendo logo

 

 

 

 

 

Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

  • Tokyo Mirage Sessions #FE Encore er en episk crossover mellom to legendariske serier. Opplev dette unike spillet som eksklusivt ble lansert til Wii U.

    I dette unike rollespillet fra den kritikerroste utvikleren Atlus har en ond kraft fra en annen dimensjon invadert det moderne Tokyo, noe som har resultert i et fantastisk angrep av stil, mote, musikk og, naturligvis, fare. Utnytt dine styrker i hektiske, rundebaserte kamper og kombiner gjenstander for å skape mektige våpen til å knuse fiendene dine. Rundt hvert hjørne finner du mengder med fan-service, fra Fire Emblem-referanser og originale sanger fra den japanske underholdningsgiganten Avex, til labyrinter med temaer fra underholdningsindustrien og fantastiske musikkframførelser. Spillet vil inkludere de japanske originalstemmene med engelsk undertekst for en autentisk JRPG-opplevelse.

    I Tokyo Mirage Sessions #FE følger du en gjeng med japanske ungdommer i det moderne Tokyo som består av studenten Itsuki Aoi, hans venn Touma Akagi og Tsubasa Oribe, som drømmer om å bli en stor popstjerne. Når fiendtlige vesener kalt "Mirages" angriper Tokyo på jakt etter mennesker med store talenter havner ungdommene i skuddlinjen. Mirages lykkes med å kidnappe Tsubasa og tar henne med til en annen dimensjon kalt Idolasphere, men med hjelp av Itsuki Aoi og Fire Emblem-karakterene Chrom og Caeda klarer hun å komme seg fri. Når de vender tilbake til den virkelige verdenen blir de rekruttert av byrået Talent Agency Fortuna Entertainment, som viser seg å være en organisasjon som kjemper mot "Mirages". De inntar rollen som "Mirage Masters", og samtidig som de konfronterer invaderende Mirages må de også finpusse sang- og skuespillferdighetene sine for å kjempe seg til stjernestatus i underholdningsverdenen.

    I løpet av spillet kommer du til å spille igjennom ulike nivåer med unike temaer der du skal kjempe mot Mirages. Kampene er strategiske og rundebaserte der du må finne fiendens svakheter, og spillet blander ulike elementer fra Shin Megami Tensei- og Fire Emblem-seriene.

    Nintendo Switch-versjonen av spillet vil inkludere ikke bare en ny sang som ikke var i originalutgaven, men også nye historieelementer samt muligheten til å spille på farten.


Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

Lanseringsdato: 17. januar 2020
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Rollespill
PEGI: