fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

TRIANGLE STRATEGY

  • Tre nasjoner kjemper en desperat kamp om de livsviktige ressursene jern og salt i Square Enix sitt nyeste taktiske rollespill. Nyt en vakker verden i HD-2D-grafikk, preget av konflikt, tøffe valg og eventyr!

    Spillet starter med at du som karakteren Serenoa, arvingen av House Wolffort, leder en gruppe krigere. Men merk deg at hver eneste avgjørelse du tar, har en kraftig innvirkning på eventyret du setter ut på. Hvert valg vil påvirke en av de tre grunnverdiene dine: Nytte, Moralitet eller Frihet. Det er disse tre delene som avgjør Serenoas syn på verden, og vil dermed påvirke hvordan historien utfolder seg. Når du står ovenfor de virkelig store og betydningsfulle valgene, vil flere av karakterene kunne gi sin stemme gjennom «Scales of Conviction». I disse øyeblikkene vil det kunne være lønnsomt å ha opparbeidet seg gode allianser tidligere i spillet. Beslutningene dere tar her vil påvirke hele nasjoner, og nå ut til selv de mest avsidesliggende delene av kontinentet Norzelia.

    På slagmarkene i TRIANGLE STRATEGY har terreng og våpen alt å si!

    I kampens hete gjelder det å finne de mest strategiske posisjonene for å kunne sikre deg en taktisk fordel. Ved å plassere krigere i høyden, vil du kunne få en bedre oversikt over slagmarken, og du vil kunne angripe fra lengre avstander. Du kan selvfølgelig også flanke fiender ved å angripe dem fra to sider, eller foreta bakholdsangrep når fiender minst venter det! Elementene du utsettes for har også en stor innvirkning på slagmarken, og er en viktig del av strategien i kampene. For eksempel kan du bruke ild for å smelte isbelagte brett, eller lynnedslag for å gjøre vannet strømførende. Det er lite som er så befriende som å dytte den siste fienden ut i vannet for en glitrende og elektrisk avslutning på en hard kamp!

    Spillet slippes også i en begrenset samleutgave. Tactician's Limited Edition kommer i en unik og stilig «Diary of Orlaea»-boks. Her får du et eksemplar av TRIANGLE STRATEGY, en «SteelBook», en samling med seks kule terninger, en fantastisk pen kortstokk og en dobbeltsidig plakat. 


TRIANGLE STRATEGY

Lanseringsdato: 04. mars 2022
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Rollespill, Strategi
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Square Enix
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Demo tilgjengelig
© SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.

Relaterte produkter

TRIANGLE STRATEGY: Tactician’s Limited Edition
SQUARE-ENIX sin hyllest til klassiske rollespill fortsetter i denne fantastiske samleutgaven av TRIANGLE STRATEGY!