fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

WarioWare: Get It Together!

 • Wario prøver seg atter en gang som spilldesigner, men denne gangen skal det ikke stå på viljen! Hjelp Wario og vennene hans gjennom en verden av over 200 små (og hysterisk morsomme) mikrospill når WarioWare: Get It Together! kommer til Nintendo Switch.

  Etter nok en feilslått forretningside, må Wario bruke all sin teft og sjarm (og signaturduft) for å fikse opp! Men hvordan skal han klare det? Ved at du spiller deg igjennom en forskrudd mengde spinnville mikrospill selvfølgelig! Fra å sette sammen en robot til å dra armhulehår fra en statue for å nevne to. WarioWare: Get It Together! er virkelig en samling med komiske, samarbeidsvennlig mikrospill som bare må spilles!

  Hjelp Wario sammen med en venn

  Men det er ikke alt som er like lett når Wario sitter fast i sitt eget spill. Du kan hjelpe Wario gjennom historiemodusen alene eller sammen med en venn. Alt for å hjelpe vår egenrådige spilldesigner ut av hans seneste mesterverk. Dette er også første gangen du kan spille et Wario-spill i samarbeidsmodus!

  Spill som Wario og hans fargerike kompanjonger

  Bruk Wario og vennene hans sine absurde egenskaper idet du kjemper deg gjennom de små mikrospillene. Du kan selv velge hvilken av karakterene du vil bruke for å løse oppgavene du står ovenfor. For eksempel kan du snu en skilpadde ved å løpe inn i den som Wario eller ved å bruke magiske krefter som Ashley. Bytt hvilken karakter du spiller for å løse oppgavene på nye måter i de forskjellige mikrospillene for hysterisk morsomme utfall!

  Alt dette og mye mer når WarioWare: Get It Together! kommer til Nintendo Switch.


WarioWare: Get It Together!

Lanseringsdato: 10. september 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Minispill, Party, Action
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala