fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wolfenstein II: The New Colossus

 • Wolfenstein II: The New Colossus fra MachineGames sender deg på et oppdrag for å befri Amerika fra et ondskapsfullt regime. Kun du har våpnene og pågangsmotet til å starte en ny amerikansk revolusjon.

  Start en ny amerikansk revolusjon når som helst og hvor som helst når Wolfenstein II: The New Colossus, vinneren i kategorien «Årets actionspill 2017» under Video Game Awards, lanseres til Nintendo Switch.

  Innta rollen som BJ Blazkowicz og opplev en uforglemmelig, actionfylt historie som vekkes til live av ekstraordinære karakterer. Slå deg sammen med andre frihetskjempere og ta for deg den onde Frau Engel og hæren hennes.

  Kjemp på ikoniske steder som småbyen Roswell i New Mexico, de oversvømte gatene i New Orleans og i et postapokalyptisk Manhattan for å befri det amerikanske folket fra det onde regimets iskalde grep – dette gjøres forresten elegant ved hjelp av Nintendo Switch konsollens unike bevegelseskontroll.

  Kjemp for frihet overalt

  Wolfenstein II: The New Colossus på Nintendo Switch er den eneste måten du kan spille spillet på hvor som helst, så kjemp for frihet hjemme eller på farten!

  Opplev en unik kampanje

  Gjør deg klar for en nervepirrende reise mens du kjemper mot regimets krigsmaskin på amerikansk jord. I rollen som BJ Blazkowicz må du beskytte familie og venner, danne nye allianser og møte demoner fra en vanskelig fortid, samtidig som du samler motstandskreftene for å styrte okkupantene.


Wolfenstein II: The New Colossus

Lanseringsdato: 29. juni 2018
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, First Person Shooter
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Bethesda Game Studios
Utvikler: MachineGames