fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

No More Heroes III

 • Den legendariske snikmorderen Travis Touchdown vender endelig tilbake til «Santa Destroy» etter å ha vært forsvunnet i hele ti år!

  Her finner han en enorm by lokalisert på en kunstig øy og et mystisk flygende objekt som svever høyt over øya. Hva slags sprø og farlige snikmordere vil Travis møte denne gangen!?

  I dette spillet må Travis kjempe seg til toppen av «Galactic Superhero Ranking» for å forhindre at den onde prinsen FU og hans romvesener tar over jorden!

  Tjen penger for å delta i kampene!

  For å delta i «Galactic Superhero Rankings»-turneringene må du naturligvis fullføre en rekke ulike oppdrag for å tjene nok penger til den ekstremt høye turneringsavgiften. Når de nødvendige avgiftene er overført via minibank, vil du motta en invitasjon til din neste kamp.

  Dominer motstanderne dine med eksepsjonelle evner!

  I dette spillet vil du oppleve mer «hardcore slash-'em-up»-action enn i tidligere spill i serien. Med de intuitive Joy-Con-kontrollene kan du som Travis utføre hans velkjente «Beam Katana»-angrep i tillegg til å utforske et arsenal av pro-wrestling-teknikker. Travis kan nå for første gang bruke «Death Glove» for å aktivere en rekke varierte angrep som muliggjør mer strategiske kamper enn tidligere. I tillegg kan du tilpasse ferdighetene dine i ferdighetstreet, og prøve ut en rekke forskjellige kombinasjoner av «Death Glove Chip» for å skape din helt unike spillestil. La galskapen begynne!!


No More Heroes III

Lanseringsdato: 27. august 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Grasshopper
Distributør: Bergsala