fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Animal Crossing: Pocket Camp

 • Bygg den beste campingplassen noensinne og la dyrevennene dine komme og bo der i Animal Crossing: Pocket Camp til smart-enheter.

  Animal Crossing: Pocket Camp er et spill der du bygger opp et avslappende campingliv sammen med vennene og favorittdyrene dine. Om du har spilt Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo kommer du til å støte på mange velkjente fjes.

  Forestill deg at du ender opp på en vakker, men tom, campingplass omringet av naturens prakt. Og ut av det blå overtar du nøklene til campingplassen av Isabelle. Du kan gjøre stedet til ditt eget ved å skape møbler, bekvemmeligheter og andre artige gjenstander som dyrevennene dine kan bruke.

  Besøk omkringliggende rekreasjonsområder for å fiske, samle frukt eller jakte på insekter. Utnytt alt som det avslappende landlivet tilbyr. Dra opp og si hei til dyrene som besøker de omkringliggende fritidsområdene, bygg opp vennskap med dem og få belønninger når du hjelper dem med saker de trenger.

  Med riktige materialer kan Cyrus forsyne deg med nesten hva som helst når du bygger opp campingplassen din. Bare send inn en bestilling, så begynner han å arbeide. Dekorer campingplassen din med dyrevennenes favorittgjenstander og møbler, og plassen din vil kanskje bli den mest populære campingplassen på kartet! Når du har hjulpet et dyr, så vil han eller hun gjerne komme tilbake senere. Det vil ta litt lenger tid å fullføre saker som en karusell eller en half-pipe, men dyrevennene dine kommer til å elske det.

  Besøk Giovanni, Carlo og Beppe på OK Motors for alle dine bobilbehov. Du kan endre utseendet på bobilen din, og til og med gjøre den større innvendig for å få plass til flere møbler.

  Med mange ulike sesongbaserte hendelser vil det alltid finnes noe å gjøre i Animal Crossing: Pocket Camp.


Animal Crossing: Pocket Camp

Lanseringsdato: 22. november 2017
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo

Relaterte produkter

Animal Crossing: Happy Home Designer
Interiørdesign på proffnivå i Animal Crossing: Happy Home Designer. Design ditt eget Animal Crossing-hjem!
Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo
Det er alltid et stort skritt å flytte til en ny by og få nye venner... men det er enda større når du er ordfører! Gjør...