fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pikmin 3 Deluxe

 • Ved enden av universet, slik som vi kjenner det, ligger en mystisk og allikevel merkelig gjenkjennbar verden ... fylt av søte romvesen og mange morsomme overraskelser!

  Pikmin 3 Deluxe er ikke ditt vanlige hage-eventyr! Her kommanderer du nemlig tre eventyrlystne utforskere og mange supersøte Pikmin, og for å overleve må dere løse oppdrag og overkomme kamper mot noen av planetens skumlere skapninger. Etter kræsjlandingen opplever du en mengde varierte og frodige miljøer, samt en rekke formidable livsformer. Utforsk blant annet den snødekkede tundraen (Distant Tundra), brusende elver (Twilight River) og vakre hager (The Garden of Hope).

  I tillegg byr Pikmin 3 Deluxe på en rekke oppgraderinger. Du kan blant annet spille gjennom hele historiedelen samt utforske de nye sidehistoriene i samarbeidsmodus. Selvfølgelig er alle «Mission Mode»-brettene (tidligere nedlastbart innhold) fra det originale spillet med. Videre finner du en rekke nye innstillinger som gjør spillet lettere om du skulle ønske å benytte deg av disse, fra å justere vanskelighetsgraden til automatisk sikting og hint. Dette gjør det lettere enn noen gang å utforske Pikmin-universet! La deg sjarmere og kos deg med spillets nydelige landskap idet du utforsker og løser oppdrag. Morsomme ting fra det originale spillet returnerer også, slik som kamerafunksjonen som gjør at du kan ta dine egne fotografier i spillets frodige verden. Kanskje får du også noen nye perspektiver idet du utforsker nysgjerrige skapninger, store som små?

  Du møter Pikmin i en rekke farger som vil være til god hjelp når du lager strategier for hvordan å løse oppdrag. For eksempel så kan de lekne blå Pikmin både puste under vann og hjelpe deg med å plukke opp gjenstander som andre Pikmin ikke klarer. På den andre siden har du rosa, flygende Pikmin som du kjenner igjen på fargen og de søte vingene. Disse kan fly over grøfter og vann. Men velg smart, for det er strategisk viktig å velge riktig Pikmin for oppdraget, samt delegere prosjekter og å bytte kapteiner underveis for å komme seirende ut.

  For de som allerede har spilt Pikmin 3 så finnes det også nye utfordringer. Du kan blant annet spille nye sideoppdrag som inkluderer Olimar og Louie sin utforskning av planeten PNF-404. Og for den ekstra lekne, så kan du utfordre en god venn i «Bingo Battle».

  Nyheter i Pikmin 3 Deluxe:

  • Samarbeidsmodus: Spill gjennom historiedelen sammen med en annen spiller på samme konsoll.
  • Nye eventyr: Utforsk den nye prologen eller epilogen med en venn i det dere gir dere ut på nye eventyr med Olimar og Louie, heltene fra Pikmin og Pikmin 2.
  • En forbedret spillopplevelse: Det er gjort en rekke oppgraderinger under panseret, blant annet finnes det nå et forbedret siktesystem, flere vanskelighetsgrader og muligheten for å få hint om du skulle sitte fast for å nevne noen.
  • Piklopedia: Lås upp et leksikon hvor du kan lese mer om de forskjellige vesnene på planeten og hva som er unikt med dem.

  Karakter 9/10
  "Uendelig sjarm, Fantastisk grafikk til å være syv år gammelt, Godt utvalg av utfordringer."

  − Gamereactor.no


  Karakter 4/5
  "Pikmin 3 Deluxe er et veldig bra spill, som holder seg like godt 7 år etter lansering første gang, og kan anbefales både til de som har spilt Pikmin før, og de som aldri har rørt et eneste Pikmin spill."

  − Spill.no


  Karakter 8/10
  "Har du ikke allerede spilt Pikmin 3, anbefaler jeg deg å gjøre det. Her får man eventyr, strategi og action i en skjønn forening, og jeg koser meg glugg, selv om jeg teknisk sett har spilt det før."

  − Gamer.no


Pikmin 3 Deluxe

Lanseringsdato: 30. oktober 2020
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Eventyr, Strategi
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
©2013-2020 Nintendo

Relaterte produkter

Pikmin 3
Gjør deg klar til å nappe opp de vennlige vesenene fra bakken igjen i Pikmin 3.
Hey! PIKMIN
De mystiske vesenene kjent som Pikmin blir med den modige romutforskeren Captain Olimar på et sideskrollende...
Pikmin
Pikmin er bittesmå, underlige vesener av mange forskjellige arter som er oppkalt etter Pikpik-gulrøttene på Captain...
 • Pikmin 3
  Gjør deg klar til å nappe opp de vennlige vesenene fra bakken igjen i Pikmin 3.
 • Hey! PIKMIN
  De mystiske vesenene kjent som Pikmin blir med den modige romutforskeren Captain Olimar på et sideskrollende...
 • Pikmin
  Pikmin er bittesmå, underlige vesener av mange forskjellige arter som er oppkalt etter Pikpik-gulrøttene på Captain...