fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pilotwings Resort

 • Flyklassikeren får ny luft under vingene på Nintendo 3DS! Nintendo har presset inn enorm frihetsfølelse på den lille skjermen, så sleng deg ut over den solfylte Wuhu Island og nyt utsikten.

  En ny type realisme

  Pilotwings Resort kan ikke skryte med fotorealistiske omgivelser eller autentiske kontrollpaneler, men den enorme dybden i grafikken - muliggjort med 3D-skjermen - passer perfekt til en flysimulator og forsterker følelsen av at man virkelig flyr omkring i en tredimensjonal verden. Den grunnleggende grafikken er ganske enkel, men Pilotwings Resort tegner opp et imponerende stort landskap uten at deler av det visuelle plutselig spretter opp når du kommer nær nok.

  Ettersom alt er i ekte 3D kan du nå foreta avstandsbedømmelser som enkelt og greit ikke var mulig tidligere. Nøyaktig hvor langt er det til ringen du skal fly gjennom? Skal du øke farten eller rekker det med den du har nå? Når skal svingen begynnes? Du kommer til å merke at denne typen små og kjappe beslutninger blir betydelig enklere å ta når du spiller i ekte 3D!

  Og det beste av alt er at det er nettopp DU som står for flygingen. Pilotwings Resort henter ut Mii-karakterer du har laget i Mii Maker og lar ditt personlige alterego råde over himmelen på Wuhu Island. Du kan også dele opplevelsene dine med venner og familiemedlemmer ved å ta bilder i spillet og lagre dem i fotoalbumet til Nintendo 3DS.

  Mission Mode

  Her skal du utføre en mengde ulike oppdrag som for eksempel å fly gjennom ringer, sprekke ballonger og lande så smidig som mulig. Det finnes omtrent 40 spennende og varierte oppdrag, og jo bedre du spiller, desto flere stjerner får du. Velg mellom fly, hangglider og rakettbelte. Du bør starte med Mission Mode i Pilotwings Resort ettersom du låser opp hemmeligheter i...

  Free Flight Mode

  Her kan du fly omkring og lete etter alle i-ringene som finnes spredt omkring på øya. De gir deg litt informasjon om forskjellige steder og forskjellige saker. Jo mer du spiller i Mission Mode, desto flere saker låser du opp i Free Flight Mode. Altså, begynn med Mission Mode og nyt deretter alt du har låst opp i Free Flight Mode som belønning!

  Figurer

  Figurer begynner å bli populære samleobjekter i de fleste spill nå for tiden! Om du spiller veldig, veldig bra i Mission Mode, så kommer du til å bli belønnet med figurer som for eksempel forestiller fly. For å samle alle er du nødt til å beherske den analoge styreplaten til fulle, det er sikkert og visst!

  Fly

  Du som liker høy fart og spenning kommer sikkert til å sette deg bak spakene i flyet med en gang! Flyet bruker litt tid til å svinge, og å lande er alt annet enn enkelt, men følelsen av å suse under en bro etter et stupdykk er vanskelig å slå! Du kan fly både opp og ned samt skyte i visse oppdrag.

  Rakettbelte

  Her er det små, små manøvere og presisjon som gjelder. Rakettbeltet minner litt om et helikopter - du kan sveve på samme sted i luften, du lander ved å sakte synke loddrett mot bakken og du kan fly baklengs. Dersom du synes at flyet er for klossete og er for utålmodig til å bruke hangglider, så burde rakettbeltet være midt i blinken for deg!

  Hangglider

  Vil du ta det rolig? Slippe stress og action og i stedet fokusere på å ta litt vakre bilder? Ta en tur med hangglideren! Ettersom den ikke har motor, så er den helt avhengig av luftstrømmer. Bommer du på dem, så kommer du sakte, men sikkert til å synke mot bakken. Prøv å planlegg flyruten din og hold øye med kartet på pekeskjermen for å se hvor nærmeste luftstrøm befinner seg.

  © 2011 Nintendo


Pilotwings Resort

Lanseringsdato: 22. november 2012
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Simulering, Sport
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.