fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Pokémon Alpha Sapphire

Pokémon Alpha Sapphire

 • Besøk Hoenn-regionen og opplev nok et spennende eventyr i Pokémon Alpha Sapphire.

  Pokémon Alpha Sapphire Starter Box

  Denne oppstartspakken ble lansert i et begrenset opplag den 30. oktober 2015 og består av selve spillet, en oppbevaringsboks for spill formet som en Pokéball og en Pokédex-poster.

  Pokémon Omega Ruby og Pokémon Alpha Sapphire er nye og friske versjoner av fanfavorittene Pokémon Ruby og Pokémon Sapphire som ble lansert til Game Boy Advance i 2003. Disse nye spillerne lover å ta deg med gjennom en dramatisk historie i en spektakulær ny verden. Nytt for serien er Primal Reversion, en ny og ekstremt mektig forvandling som de legendariske Groudon og Kyogre kan gjennomgå.

  Nye Mega-utviklinger

  En rekke nye Pokémon vil kunne Mega-utvikles i disse spillene.

  Hemmelige baser er tilbake!

  Superhemmelige baser er en kul, ny måte å uttrykke kreativiteten din på samt å møte venner. Lag din helt egen hemmelige base som inkluderer å velge ut og plassere dekorasjoner akkurat slik du vil. Du kan bruke dekorasjoner til å lage triks i basen din, bestemme regler for hva slags Pokémon-kamper som er tillatt og gjøre basen din om til din helt egne Pokémon-gym! Forbered deg på at andre spillere vil komme og utfordre deg!

  Det er enkelt å dele basen din med andre spillere verden over. Når du besøker basen til en annen spiller, så vil du møte basens medlemmer der. Du kan snakke med dem og til og med utfordre dem til en kamp. Finner du baseeiere som du liker kan du rekruttere dem som en av dine Secret Pals og ta dem med tilbake til din egen hemmelige base. Når du har blitt Secret Pal med noen kan du fortsette å ha Pokémon-kamper mot dem, og vennen din kan også bruke spesielle ferdigheter til å støtte deg gjennom eventyret.

  Et annet moro aspekt av basene er fang-flagget-aktiviteten. Sjekk flagget ved siden av datamaskinen i en annen spillers base for å ta det med deg! Du kan ta ett flagg per dag fra hver base du besøker, så besøk mange baser og samle så mange flagg du klarer for å forbedre rangeringen til laget ditt og få belønninger, noe som inkluderer nye ferdigheter til dine Secret Pals. Flaggfarger vil endre seg basert på rangeringen til et lag.

  Du kan dele basen din med trenere fra hele verden via et QR Code-bilde, samt bruke disse til å besøke basen til andre spillere. For å hjelpe deg igang med din hemmelige base vil du møte baseeksperten Aarune. Han og hans Flygon reiser rundt om i verden for å spre gleden med baser over hele Hoenn-regionen. Denne entusiastiske eventyreren vil fortelle deg alt du trenger å vite om hemmelige baser gjennom eventyret ditt.

  Cosplay Pikachu

  Du vil få Cosplay Pikachu etter å ha deltatt i din første Pokémon Contest. Cosplay Pikachu er en veldig spesiell Pikachu som kan kle seg ut i forskjellige kostymer, og disse gjør at den kan lære seg manøvere en vanlig Pikachu aldri kan lære seg. Les mer om Cosplay Pikachu!

  Horde Battles med trenere!

  Horde Battles fra Pokémon X og Pokémon Y vender også tilbake, men denne gangen med ytterligere en tvist. Dette er kamper hvor du må kjempe mot fem Pokémon samtidig med kun én av dine egne. Nytt i Pokémon Omega Ruby og Pokémon Alpha Sapphire er at du nå også vil støte på Horde Battles med trenere, altså at du må beseire hele fem trenere samtidig!

  Oppdag legendariske Pokémon med den nye evnen Soar

  Mega Latios og Mega Latias har den nye evnen Soar som aktiveres via redskapet Eon Flute du vil få en gang gjennom eventyret. Denne evnen minner kanskje om den velkjente HM Fly, men nå kan du fly fritt gjennom luften på enten Mega Latias eller Mega Latios og til og med utføre triks. Du kan fly stort til stort sett hver krik og krok av Hoenn, ja til og med til områder som ellers ikke er mulige å nå! Ville Pokémon møter du i Sky Battles som kjent fra Pokémon X og Pokémon Y, og leter du godt nok vil du finne såkalte Mirage Spots som kun er tilgjengelige når du bruker Soar. Reiser du inn i et Mirage Spot vil du møte mektige legendariske Pokémon fra de tidligere spillene i serien, blant annet Ho-Oh, Lugia, Dialga, Palkia, Reshiram og Zekrom.

  Hold styr på alt med PokéNav Plus

  PokéNav får seg også en skikkelig oppgradering i spillene og får flere nye funksjoner som låses opp gjennom eventyrer, inkludert DexNav, AreaNav, BuzzNav og PlayNav. DexNav hjelper deg med å fullføre Pokédex ved å scanne området rundt deg etter nye Pokémon. Dette kan til og med inkludere NPC-karakterers Pokémon! DexNav kan også finne skjulte Pokémon som har sjeldne ferdigheter eller manøvere, samt begrense hvilke ville Pokémon-arter du møter. AreaNav inkluderer Town Map fra tidligere spill, men gir deg denne gangen mer utfyllende informasjon. Du kan blant annet fly direkte til områder via AreaNav dersom du har en Pokémon som kan HM Fly, vise deg hvilke Pokémon som er tilgjengelig i hvert område og du kan også sjekke om trenere er klare til en omkamp, samt holde styr på bær du har plantet. BuzzNav viser Hoenn-nyheter og tv-programmer og oppdaterer deg når du har fått StreetPass. PlayNav er kort og godt pekeskjermen som gir deg tilgang til PSS, O-Powers, Wonder Trade, Holo Caster, GTS, Pokémon-Amie og Super Training.


Pokémon Alpha Sapphire

Lanseringsdato: 28. november 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Game Freak
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.