fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Pokémon Art Academy

Pokémon Art Academy

 • Lær deg å tegne din favoritt Pokémon og tilegn deg imponerende illustrasjonsferdigheter i Pokémon Art Academy.

  Gjennom 40 leksjoner kan spirende kunstnere og Pokémon-fans lære seg hvordan de kan skissere, tegne og male de elskede Pokémon-karakterene sine. Underveis vil du plukke opp reelle illustrasjonsteknikker som du senere vil kunne benytte på lerret og papir, men du har også muligheten til å dele de digitale kunstverkene dine med resten av verden.

  Art Academy-serien debuterte på Nintendo DS i 2009, og tilbyr et omfattende virtuelt kunststudio med et stort utvalg av redskaper. Sving pekepennen med berøringspresisjon på pekeskjermen for å male og tegne med overfloden av fantastiske pasteller. Art Academy-serien utmerker seg ved at den tilbyr steg-for-steg leksjoner med ekte tegne- og maleteknikker som er veldig lette å følge. En vennlig lærer tar elevene gjennom leksjoner som bryter komplekse illustrasjoner ned i enkle trinn. Du vil gradvis plukke opp flere og nye teknikker som gjør at du vil være i stand til å skape kunstverk som du kan være stolt av. Mens de tidligere Art Academy-titlene fokuserer på tradisjonelle kunstformer, lar denne Pokémon-utgaven deg prøve deg på illustrasjoner. Så bli med i Pokémon Art Academy og møt Professor Andy som lærer deg å tegne og trene de kreative evnene dine. Du begynner med en starter-Pokémon og jobber deg opp til legendariske mesterverk!

  Enhver kunstner trenger verktøy, og pekeskjermens verktøykasse huser nok en gang et stort spekter av blyanter, pasteller og maling. For aller første gang i serien kan du også benytte deg av markører som lager blokkfarger med rene, skarpe farger og luftpensler som gir en fin gradering av fargene. I tillegg etterlater en ny konturpenn en jevn linje som ikke kan farges over - perfekt for karikaturtegninger med glatte kanter. Du trenger ikke å bekymre deg for å gjøre feil når du eksperimenterer ettersom den nye angrefunksjonen lar deg fjerne ting du tidligere har gjort.

  Pokémon Art Academy tilbyr 40 leksjoner hvor du kan støte på dine Pokémon-favoritter fra serien - til og med fra de nye Pokémon X- og Pokémon Y-spillene slik som Pikachu, Oshawott, Charizard, Torchic, Fletcgling, Fennekin og mange flere! Du kan utvikle evnene dine gjennom leksjoner på fire forskjellige nivåer. Du begynner med de første tegningene i "Starter", før du går over til å oppdage nye teknikker i "Novice" og "Apprentice", og avslutter med et mesterverk i "Graduate courses". Du vil først lære å tegne fargerike Pokémon-profiler, og deretter bygge opp Pokémon ut ifra enkle former som en tegneserieskaper. Senere leksjoner inkluderer fargeleggingsteknikker som bringer tegninger til live. For aller første gang i Art Academy-serien er det til og med mulig å plassere ferdige kunstverk på mange forskjellige bakgrunner for en dramatisk effekt.

  Du kan også finpusse ferdighetene dine i det nye Free Paint-moduset hvor du kan skape Pokémon-karakterer i den stilen du selv vil. Over 100 bilder av Pokémon er inkludert for inspirasjon, men bilder som er tatt med kameraet til Nintendo 3DS kan også importeres til spillet. Det finnes også et nytt Quick Sketch-modus hvor du kan hoppe inn i korte, enkle tegninger og øve på å produsere Pokémon-skisser raskt - perfekt når man er ute og farter, eller som en daglig øvelse!

  Alle prestasjonene kan lagres i et album, som en virkelig personlig samling av karakterkort, sammen med din signatur. Del mesterverk lokalt med andre Pokémon Art Academy-spillere, eller post dem på Miiverse for å vise resten av verden dine største kunstneriske triumfer. Og mens du holder på der, så kan du alltids be om hjelp med teknikker fra andre Pokémon-fans.

  Spillet støtter Miiverse.


Pokémon Art Academy

Lanseringsdato: 04. juli 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Utdannelse, Tegning og maling
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Headstrong Games
Distributør: Bergsala
Språk:

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.