fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

 • Gjør deg klar til et uendelig eventyr! Innta rollen som en av fem populære Pokémon og begi deg inn i en verden hvor fantastiske opplevelser står i kø.

  Utforsk over 20 spennende områder, hvert fylt med alle mulige slags Pokémon, skatter og overraskelser! Ikke bare har hvert område sine egne, unike karakteristikker - slik som Pokémon som befinner seg der, terrengtyper og antall etasjer som må utforskes - men utseendet endrer seg hver gang du besøker dem, noe som vil si at et uendelig antall områder venter på deg! Og ikke nok med det, gjenstandene og skattene du finner i et område kan brukes til å hjelpe deg på veien videre, og noen av de Pokémon du bekjemper kan inviteres til å bli med deg på eventyret.

  I tillegg til områdene som finnes i hovedhistorien i Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity, så kan du oppdage Magnagates - spesielle innganger til nye og unike områder - ved å bruke de ytre kameraene til Nintendo DS-konsollen. Bruk kameraene til å "skanne" et hvilket som helst rundt objekt som finnes i den virkelige verden, og en ny port vil åpne seg, noe som lar deg reise til et sted ingen Pokémon har vært tidligere!

  Fra den ydmyke begynnelsen i Post Town til å skape din egen, fantastiske by i Pokémon Paradise, så har Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity ikke smått med eventyr å by på. Og du trenger ikke begi deg ut på reisen alene! Opptil fire spillere kan samarbeide som et lag lokalt og utforske områder og kjempe som sin favoritt-Pokémon fra laget sitt. Samle gjenstander og erfaring i samarbeid med andre og bring alt med over til enspillereventyret. Du kan også bruke StreetPass til å sende helbredende gjenstander og hjelpe andre beseirede spillere når du går forbi dem på gaten, samtidig som du selv mottar en belønning!

  Spillet krever ett spillkort per spiller i flerspiller.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  I dette spillet kan du kjøpe og laste ned nytt materiale online. (OBS! Krever at Nintendo 3DS er tilkoblet Internett!)

  Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)


Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

Lanseringsdato: 17. mai 2013
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rollespill
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Spike Chunsoft
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Demo tilgjengelig, StreetPass, Betalt DLC, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.