fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Pokémon Rumble World

Pokémon Rumble World

 • Trekk opp for et spennende eventyr med Pokémon-leketøy i Pokémon Rumble World. I dette actionfylte eventyret må du kjempe deg gjennom en rekke miljøer for å samle over 700 Pokémon-leketøy og utforske leketøykongeriket som Mii-karakteren din!

  Herskeren av leketøykongeriket har sendt deg ut på et eventyr for å finne så mange Pokémon-leketøy som du klarer. Reis med varmluftsballonger til forskjellige områder for å finne alle mulige slags Pokémon-leketøy, inkludert Pokémon fra Pokémon Red og Pokémon Blue, helt fram til Pokémon Omega Ruby og Pokémon Alpha Sapphire - og noen kan til og med megautvikle seg! Hvor du drar er avhengig av hvilken type varmluftsballong du bruker, og du vet aldri helt hvor du vil lande i et område!

  Når du lander vil du stå opp mot svermer av ville Pokémon-leketøy i sanntidskamper hvor du kjemper med leketøy fra din egen samling, og i slutten av hvert nivå venter gigantiske bosskarakterer som ikke er spesielt lekne! Å angripe er så enkelt som å trykke på en knapp, og hvert Pokémon-leketøy kan ha opptil to angrep. Du kan bytte mellom et hvilket som helst Pokémon-leketøy i samlingen din når som helst, så pass på å bruke de som har typefordeler over motstanderne dine for å beseire dem i bøttevis!

  Visse beseirede Pokémon-leketøy kan bli innlemmet i samlingen din. Samle alle du klarer og finn Pokémon som har den riktige balansen mellom manøvere og ferdigheter som passer stilen din. Å beseire motstandere gir deg også mynter som kan brukes til nye drakter til Mii-karakteren din, nyttige redskaper og mer. Dersom du støter på en Mii i nød midtveis gjennom et nivå, så ikke nøl med å gi den en hjelpende hånd - du kan nemlig bli belønnet med at den blir med deg og hjelper til med nyttige ting som helsedrikker!

  Du kan utveksle dataen din med andre spillere via StreetPass. Tilpass Mii-karakteren din, skriv velkomsthilsener, velg bakgrunnsbilde og ramme, og prøv deretter å møte så mange andre spillere som du klarer. Du kan se statistikken deres, slik som antall Pokémon-leketøy de har fanget, funnet eller beseiret, og de vil kanskje ta turen innom byen din.

  Dette spillet ble opprinnelig lansert via Nintendo eShop. Grunnspillet er gratis å laste ned og spille, men det er begrenset hvor mye du kan spille av gangen før du må vente en stund. Det er mulig å kjøpe Poké Diamonds via pengene du har i Nintendo eShop og bruke disse i spillet til å blant annet kunne spille mer. I den fysiske versjonen har naturligvis betalingsdelen blitt omgjort slik at du ikke trenger å måtte kjøpe Poké Diamonds. Nye funksjoner som Poké Diamond Digger og VIP Cards har blitt innlemmet. Førstnevnte vil gi deg 40 Poké Diamonds hver dag, og når VIP Cards-funksjonen har blitt låst opp kan du skaffe deg Balloon VIP Card og Timing Stop VIP Card som gjør det enklere å reise rundt og fange Pokémon til kongen.

  I dette spillet kan du bruke Mii-karakterer.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.


Pokémon Rumble World

Lanseringsdato: 22. januar 2016
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Ambrella
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, SpotPass, Betalt DLC

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.