fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Ultra Moon

 • Et nytt lys skinner over Alola-regionen...

  Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon til konsollene i Nintendo 3DS-familien byr på en alternativ historie som utspiller seg i den samme regionen som Pokémon Sun og Pokémon Moon. Du kommer også til å oppdage nye Pokémon som ikke var med i de forrige to spillene.

  Reis tilbake til Alola…

  Ulykkesbringende, mørke skyer dukker truende opp på himmelen over Alola-regionen hvor Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon utspiller seg. I dette eventyret utvikler historien seg på en bred skala med de legendariske Pokémon Solgaleo, Lunala og Necrozma i sentrum. Hemmelighetene bak Necrozma og Alola-regionen, som har ligget skjult i tidligere spill, kommer nå til å bli avslørt!

  … og utforsk verdenene utenfor!

  I Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon kan du utforske ulike verdener som du finner via såkalte ”Ultra Wormholes”. Det finnes en rekke teleporteringshull å utforske som leder til ulike verdener, og du kan til og med reise til de mystiske ”Ultra Beasts” sine hjem.

  Møt ”Ultra Recon Squad”

  Ultra Recon Squad er en mystisk gruppe som kommer fra en verden som befinner seg bak et ”Ultra Wormhole”. Hvorfor har de kommet til Alola-regionen? Som spiller kommer du til å oppleve historien fra ulike perspektiver avhengig av hvilken versjon du spiller. Dulse og Zossie spiller en viktig rolle i Pokémon Ultra Sun, mens Soliera og Phyco overtar den rollen i Pokémon Ultra Moon.

  Oppdag over 400 Pokémon

  Det finnes over 400 Pokémon i Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon, og mange av disse var ikke med i Pokémon Sun og Pokémon Moon. Noen av dem er eksklusive i hver enkelt versjon av spillet, som for eksempel Houndoom, som bare skjuler seg i gresset i Pokémon Ultra Sun, eller Manectric, som skjuler seg på tilsvarende sted i Pokémon Ultra Moon. Du kommer også til å støte på helt nye Ultra Beasts i løpet av eventyret ditt i Alola.

  Et nytt utseende for et nytt eventyr

  Hovedkarakterene har fått seg nye klær siden forrige gang, perfekt før deres nye eventyr. Velg en Pokémon-partner og begi deg ut på en reise gjennom Alola-regionen.

  Vend tilbake til ”Island Challenges”

  En ”Island Challenge” er et rituale som holdes i Alola-regionen. Dette ritualet hjelper barn å vokse inn i rollen som en fullendt Pokémon-trener. Noen av utfordringene i Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon utspilles på andre måter enn de gjorde i Pokémon Sun og Pokémon Moon. Det finnes også en helt ny utfordring med Mina, en av kapteinene som fungerer som en guide for disse utfordringene.

  Ri på bølgene med ”Mantine Surf”

  Mantine Surf er ikke bare en måte å ta seg mellom øyene, det er også en populær sportsgren hvor du konkurrerer om flest poeng gjennom å utføre kule manøvere. Prøv å bli den beste Mantine-surferen ved å mestre din Mantine som en proff.

  Ta stilige bilder med Alola Photo Club

  Ta alle mulige slags bilder med den Pokémon du liker aller best i den helt nye Alola Photo Club. Du kan velge hvilken Pokémon du vil ta bilde sammen med, så vel som klær, bakgrunn og kameravinkel. Ta det perfekte bildet og dekorer det med rammer og klistremerker. Du kan også vise frem bildene dine til andre spillere i Festival Plaza.

  Spesialversjoner

  Pokémon Ultra Special Editions

  Fan Edition: I tillegg til selve spillet inneholder Fan Edition også en stilig SteelBook-eske med Pokémon-motiv som du kan oppbevare spillet ditt i.

  Ultra Dual Edition: Om du både vil ha Pokémon Ultra Moon og Pokémon Ultra Sun bør du se etter Ultra Dual Edition. Denne utgaven inneholder begge spillene og en stilig SteelBook-eske med Pokémon-motiv, som har plass til begge spillene, samt to nedlastingskoder som vil gi deg 50 Potions hver.


 • Fan Edition


  Ultra Dual Edition


Pokémon Ultra Moon

Lanseringsdato: 17. november 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: GAME FREAK
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Internett, Lokal flerspiller

Relaterte produkter

Pokémon Ultra Sun
Mørke skyer truer himmelen over Alola-regionen...
Pokémon Sun
Velkommen til en ny, storslagen verden med nye Pokémon og nye eventyr i vakker 3D! For det er akkurat det du får i...
Pokémon Moon
Velkommen til en ny, storslagen verden med nye Pokémon og nye eventyr i vakker 3D! For det er akkurat det du får i...
 • Pokémon Ultra Sun
  Mørke skyer truer himmelen over Alola-regionen...
 • Pokémon Sun
  Velkommen til en ny, storslagen verden med nye Pokémon og nye eventyr i vakker 3D! For det er akkurat det du får i...
 • Pokémon Moon
  Velkommen til en ny, storslagen verden med nye Pokémon og nye eventyr i vakker 3D! For det er akkurat det du får i...

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.