fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokkén Tournament

 • Innta rollen som en av Pokémon-verdenens toppfightere og finn ut hvem som er best i Pokkén Tournament!

  Pokkén Tournament er en arkadefighter som opprinnelig ble lansert i Japan sommeren 2015 og er utviklet av sjangerens mestere BANDAI NAMCO Entertainment. Førsteutgaven av spillet inkluderte et Shadow Mewtwo amiibo-kort som låser opp karakteren umiddelbart, uten at du trenger å måtte låse den opp gjennom spillets gang!

  I dette spillet vil du oppleve heftig Pokémon-fighting når du inntar rollen som en av en rekke toppfightere fra Pokémon-universet, som for eksempel Blaziken, Lucario, Machamp og Pikachu for å nevne noen få av dem. I Pokkén Tournament er Pokémon mer livaktige enn noensinne med fantastisk grafikk og smidige, flytende bevegelser. Du kommer til å elske å kjempe med dine Pokémon-favoritter!

  Utviklerne bak spillet, BANDAI NAMCO Entertainment, er langt ifra amatører innen fighting-sjangeren, snarere tvert imot vil mange heller kalle dem for mestere da de har en av tidenes mest populære fightere bak seg, nemlig Tekken-serien. I stil med sin arv bringer dette spillet det stramme gameplayet og den utrolige kontrollen til kamper mellom Pokémon på en måte du aldri har opplevd tidligere. Gameplayet er designet til å falle i smak hos en rekke forskjellige spillere, så til og med de som aldri har spilt et fighting-spill eller action-spill tidligere lett kan plukke det opp og spille.

  For første gang noensinne kan du forberede deg til kamper i den nye regionen Ferrum. Ferrum League er en ny enspillermodus som er eksklusiv for Wii U-versjonen av Pokkén Tournament. Etter hvert som du vinner kamper kan du låse opp nye Pokémon som du siden kan bruke som Support Pokémon, og antall arenaer vil dessuten øke. Om du beseirer hele Ferrum League kommer du til å få Poké Gold som du kan bruke til å tilpasse din Battle Trainer. Det finnes mange forskjellige klær, frisyrer og tilbehør som du kan kjøpe. To spillere kan også kjempe mot hverandre i lokal eller online flerspiller. I lokale kamper kan én spiller bruke Wii U GamePad mens den andre spilleren bruker en Wii U Pro Controller eller en Classic Controller Pro.

  Om du spiller online finnes det to viktige moduser, Rank Matches og Friendly Matches. Rank Matches lar deg konkurrere mot spillere fra hele verden om den beste rangeringen, mens Friendly Matches byr på raske kamper mot venner, som identifiseres via Nintendo Network ID eller såkalte VS-koder. Pokkén Tournament har også et LAN Battle Mode som gjør at to spillere kan bruke to Wii U-konsoller og to tv-er sammen, slik at de kan oppleve 60 bilder per sekund på hver sin tv når de gyver løs på hverandre. Perfekt for skikkelige turneringer! Pokkén Tournament inneholder også en dyp Practice-modus som lar deg trene så mye du vil, uten at du trenger å bekymre deg for tidsbegrensinger eller hvor mye liv karakteren din har igjen. Det finnes mange kombinasjoner å trene på i dette spillet!

  For første gang noensinne vil du også kunne låse opp og spille med den mektige Shadow Mewtwo, en mystisk Pokémon med utrolige krefter. Dette er en gylden mulighet til å finne ut mer om Shadow Mewtwo! Pokkén Tournament er også kompatibelt med alle amiibo-figurer, så bruk amiibo-figurene dine til å låse opp ting i spillet.


Pokkén Tournament

Lanseringsdato: 18. mars 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Arkade, Fighting
Antall spillere: 1-2 (lokalt) | 2 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
amiibo:
Utgiver: The Pokémon Company
Utvikler: BANDAI NAMCO Entertainment
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, amiibo, Demo tilgjengelig, Off-TV Play

Relaterte produkter

Pokkén Tournament DX
Pokémon inntar Nintendo Switch!