fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Professor Layton and the Azran Legacy

Professor Layton and the Azran Legacy

 • Dette er den siste delen av den andre trilogien, og akkurat som i tidligere Professor Layton-spill får du oppleve et unikt eventyr hvor varierende puslespill fører den spennende handlingen fremover – som denne gangen utspiller seg over hele verden!

  Sett ut på et helt nytt eventyr med Professor Layton og hans modige assistenter Luke og Emmy. Reis via luftskip til Froenborgs frosne landskap som det første steget mot å løse mysteriet bak den eldgamle Azran-sivilisasjonen. Reisen starter kanskje et isfylt sted, men det finnes mer enn nok å holde hjernen varm med! Spillet byr på en stor samling av gåter, hjernegrublere og interaktive puslespill å løse.

  Ta steget inn i den animerte og sjarmerende verdenen til Professor Layton og lev deg inn i en actionfylt historie med vanedannende, logikkbasert puslegameplay. Professor Layton and the Azran Legacy finner sted like etter Professor Layton and the Miracle Mask, så gjør deg klar til en drøss med tvister i historien og avsløringer av Professor Laytons fortid og framtid.

  Trioen mottar et brev fra en berømt arkeolog som beskriver hans oppdagelse av en "levende mumie". Dette viser seg å være ei jente innkapslet i is, en levende etterkommer fra den eldgamle Azran-sivilisasjonen – nettopp den som Professor Layton har prøvd å forstå siden sin ungdom. Heltene våre klarer å frigjøre jenta fra isen, men før de kan lære noe dukker den onde Targent-organisasjonen opp og kidnapper henne. Det er opp til Professor Layton å redde jenta og avsløre hemmelighetene bak Azran-arven før Targent... Denne fortellingen konkluderer forhistorien som begynte med Professor Layton and the Sprectre's Call og linker historien tilbake til Professor Layton and the Curious Village, det aller første spillet i serien.

  Nyt minipuslespill

  Dette spillet har det største utvalget av nye puslespill hittil i Professor Layton-serien, men det finnes også tre nye minispill i Professor's Trunk å nyte i løpet av eventyret.

  • I Dress Up inntar du rollen som motekonsulent for et utvalg fargerike karakterer som du møter på reisene dine. Sett sammen plaggene du finner for å skape det perfekte antrekket til hver karakter. Sikt mot å skape den perfekte kombinasjonen som matcher hver karakters motekrav for å lykkes.
  • I Nut Roller inntar du kontrollen over et ekorn som må manøvrere de deilige valnøttene sine til målet gjennom en hinderløype. Rull steiner og eikenøtter rundt på nivåene for å knuse hindre og for å dytte valnøtten mot målet. Hjelp ekornet med å bygge opp et lager av valnøtter, og hun vil kanskje hjelpe deg å finne hint-myntene som er skjult rundt om i verden.
  • I Blooms and Shrooms passer du på en rimelig sær blomsterhage, en som er fylt med overraskende flora som inkluderer Burst Flowers som sender ut lys som får trær til å blomstre, men dessverre også giftige sopper. Plant behendig blomster i bestemte posisjoner for å unngå de skadelige soppene og fyll hagen med vakre blomster for å vinne.

  Del utfordinger via StreetPass

  Også nytt i serien er Treasure Hunt-modsen som lar deg dele utfordringer med andre spillere av Professor Layton and the Azran Legacy via StreetPass-møter. I løpet av eventyret ditt vil du være i stand til å samle opp til 100 objekter som du kan utfordre andre til å finne i sine egne spill via StreetPass. Denne blandingen av hukommelse og utforskning belønner også felles Professor Layton-fans med gevinster, slik som 3D-objekter til å dekorere luftskipet med eller hotellbilletter som avslører spesielle drømmesekvenser med karakterer som fansen har likt i tidligere spill.

  • Puslespillene i dette spillet er av så variert natur at de hele tiden matcher handlingen og fører den fremover.
  • Selv om det klassifiseres som et puslespill betyr det ikke at puslespillene er av samme karakter og bare varierer i vanskelighetsgrad.
  • Dette er den siste delen i den andre trilogien. Layton har fått et mystisk brev som hevder at en levende mumie har blitt oppdaget. Professoren og hans venner begir seg til Antarktis, og derfra sprer eventyret seg over hele jorden!
  • I motsetning til de andre Professor Layton-spillene, så utspiller dette spillet seg over hele verden, og ikke bare i én by eller ett område.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)


Professor Layton and the Azran Legacy

Lanseringsdato: 08. november 2013
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Puslespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: LEVEL-5
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, SpotPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.